• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.11.2019

21:39

PA ŠTA JE SADA OVO? HOĆE DEBATU - NEĆE DEBATU?! Opozicija totalno prsla, Marinika Tepić SE UPLAŠILA PA ODUSTALA od duela sa Đukom!

Politika

PA ŠTA JE SADA OVO? HOĆE DEBATU - NEĆE DEBATU?! Opozicija totalno prsla, Marinika Tepić SE UPLAŠILA PA ODUSTALA od duela sa Đukom!

Podeli vest

Poslanik SNS Vladimir Đukanović i potpredsednica Stranke slobode Marinika Tepić trebalo je da suoče stavove sutra na javnom servisu RT Vojvodine, ali od debate nema ništa

Izgleda da se Marinika uplašila da će biti žestoko poražena, pa je na vreme otkazla gostovanje.

Ovu vest potvrdio je na svom poriflu na Tviteru i sam Đukanović.

- Pitam Mariniku Tepić zašto je odustala od duela sa mnom u emisiji kod Ljubice Gojgić? - napisao je on.

(VIDEO) BASTAĆEVI BATINAŠI NASTAVLJAJU DA PRETE! Lešnjak strahuje za bezbednost svoje porodice i sebe: OSTAVITE ME NA MIRU, SVE ŠTO SAM REKAO JE ISTINA!

Opozicija toliko kuka da niko sa njima neće u TV duel, a sada se sami povlače, pa oni su načisto prsli!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dule

pre 4 godine

Marinika u silu Boga hoće da se nametne kao političarka, ali ne ide joj to od ruke. Kao ni onima koji je ‚‚guraju‚‚ kao političarku...

Ljubiša

pre 4 godine

Marinka bi da sama bude u studiju,sama da postavlja pitanja i divi se svojim odgovorima...a oni što joj guraju mesto u politici, guraće još malo,a posle...posle dolaze mladje...snage.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija