• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2019

14:18

ĐUKANOVIĆ SVE OBJASNIO: Evo zašto Jugoslav Ćosić dobija pare iz Albanije i američke Ambasade! (VIDEO)

Politika

ĐUKANOVIĆ SVE OBJASNIO: Evo zašto Jugoslav Ćosić dobija pare iz Albanije i američke Ambasade! (VIDEO)

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, reagujući na saznaja Informera da je direktor televizije N1 Jugoslav Ćosić na ime "poslovnog konsaltinga" uz Albanije dobio 249.862 evra, objašnjava zašto zašto baš Ćosiću na račun stižu tolike pare...


- Dokument o finansiranju firme Jugoslava Ćosića "Keyconection" je krajnje interesantan zato što se jasno vidi da se novac uplaćivao iz banke u Albaniji - kaže Đukanović.

- Posebno je interesantno to što mu je novac uplaćivala USA ambasada u Beogradu - ističe Đukanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa ko umije njemu dvije,kad se može u zemlji dembeliji ali samo za pojedince.

Peca

pre 4 godine

Mislim da gospodin Djukanovic gresi kada tvrdi da njegova firma nema klijente. Evo Ameri su jedan klijent ,pa Siptari tojest Albanci drugi klijent. Ja neznam zasto se gospodin Djukanovic cudi sto je nas covek konsultant Amerima pa mizda ljudi nemaju takvog exsperta u Americi a i sire pa su brze bolje uzeli coveka da ga nebi Rusi preotrli . Putin je kriv on sve spijunira preko baba Mileve i onda Tramp dobije izbore a tek S400 sto prodaje pa sacuvaj boze da ih jos i ovaj konsalting expert pocne da savetuje onda ni pokojna baba Vanga nemoze da im pomogne......

Miroslav

pre 4 godine

Ćosić sad ima težak zadatak da smisli neku novu glupost kako bi pokušao da se iščupa, pošto je otkriveno za koga radi.

Crna ovca

pre 4 godine

A ko će da objasni nenormalni uvoz albanskog paradajza pored našeg domaćeg?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija