• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2019

15:31

STEFANOVIĆ POTVRDIO SAZNANJA INFORMERA: Uhapšena tročlana kriminalna grupa sa više od 70 kilograma droge! (VIDEO)

Politika

STEFANOVIĆ POTVRDIO SAZNANJA INFORMERA: Uhapšena tročlana kriminalna grupa sa više od 70 kilograma droge! (VIDEO)

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija nikada neće stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika

 

- Pripadnici Uprave kriminalističke policije nastavljaju sa sjajnim rezultatima i beskompromisnom borbom protiv trgovine narkoticima. Potvrda toga je i današnja akcija u kojoj su pripadnici policije zaplenili čak 77 kilograma najčistijeg heroina i uhapsili tročlanu organizovanu kriminalnu grupu, koja se sumnjiči da je distribuirala heroin širom naše zemlje - rekao je Stefanović.

PALI SA 77 KILA HEROINA VREDNOG 5.000.000 EVRA! Spektakularna akcija srpske policije!

Prema njegovim rečima, vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila.

- Moram da napomenem da ljudi iz policije iz godine u godinu beleže sve bolje rezultate u zapleni narkotika, a samo ove godine oduzeli su više od šest tona, uz rekordne količine zaplenjenog heroina - istakao je Stefanović i dodao:

- Želim da se zahvalim svim pripadnicima policije koji su odlučno stali u zaštitu građana Srbije od ove velike pošasti, koja postoji u čitavom svetu, a  pre svega ljudima iz Uprave kriminalističke policije koji prednjače u ovoj borbi. Nikada nećemo stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija