• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.11.2019

13:23

DAJTE KONSTRUKTIVNE I AFIRMATIVNE PREDLOGE! Milićević: Opozicija da prihvati pruženu ruku vlasti

Politika

DAJTE KONSTRUKTIVNE I AFIRMATIVNE PREDLOGE! Milićević: Opozicija da prihvati pruženu ruku vlasti

Podeli vest

Predsednik Poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Ðorđe Milićević izjavio je da opozicija treba da ponudi konstruktivne i afirmativne predloge za prevazilaženje problema i prihvati "pruženu ruku vlasti za demokratski dijalog"

Milićević je u saopštenju naveo da se matrica delovanja opozicije svela na fabrikovanje laži i brutalno žigosanje i linčovanje najbližih srodnika ministara i funkcionera vladajuće koalicije.

- Krajnje je vreme da opozicija umesto takvog beskrupuloznog ponašanja i političkog slepila, konstruktivnim i afirmativnim predlozima doprinese prevazilažnju svih problema i prihvati pruženu ruku vlasti za demokratski dijalog - naveo je Milićević.

MARINIKA, ZAŠTO OPET LAŽEŠ?! Vučić o Krušiku: Branko Stefanović nije zaposlen tamo, smeta vam što firma nije propala! ALI NAJVIŠE VAM JE KRIVO ŠTO NISAM UKRAO NI JEDAN JEDINI DINAR!



On je naveo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada ulažu ogroman napor i čine sve u cilju zaštite interesa Srbije i svih njenih građana i da je očigledno da rezultati takvog rada smetaju opoziciji.

Dodaje da građani Srbije dobro znaju ko se bori za svoju državu, a još više prepoznaju kvazi patriote oličene u nekakvim liderima pojedinih opozicionih stranaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija