• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2019

13:36

BEOGRADSKI NAPREDNJACI ZAPUŠILI USTA ĐILASOVCIMA: Zar niste baš vi pozivali na silovanje predsednice Vlade, vešanje predsednika Republike, prebijali novinarke, upadali sa motornim testerama u RTS...

Politika

BEOGRADSKI NAPREDNJACI ZAPUŠILI USTA ĐILASOVCIMA: Zar niste baš vi pozivali na silovanje predsednice Vlade, vešanje predsednika Republike, prebijali novinarke, upadali sa motornim testerama u RTS...

Podeli vest

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da je paradoks da o političkom ekstremizmu i netoleranciji govore Đilasovi predstavnici koji su mesecima unazad upravo demonstrirali nasilje nad političkim neistomišljenicima

Naime, Demokratska stranka ocenila je, povodom Medunarodnog dana tolerancije, da je Srbija zemlja "u kojoj se razlicitosti radikalizuju a netolerancija ispoljava svakodnevno". DS je u saopštenju ocenio da su netolerancija, diskriminacija, diskriminatorni stavovi, mržnja i predrasude "još ukorenjeni u Srbiji, uprkos tome što Ustav i usvojeni zakoni izricito zabranjuju diskriminaciju i propisiju instrumente za zaštitu od nje".

Beogradski naprednjaci u svom saopštenju ukazali su da su, podsećanja radi, upravo Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Marko Bastać i ostali Đilasovi plaćenici pozivali na silovanje predsednice Vlade, vešanje predsednika Republike, pretili i prebijali novinarke, upadali sa motornim testerama u RTS, nazivali novinarke koje im nisu po volji prostitutkama, čupali saobraćajne znakove i maltretirali radnike gradskih preduzeća.

PREDAJA NIKAD NIJE BILA OPCIJA! Podrška i želje za brz oporavak predsedniku Vučiću stižu sa svih strana!

A svakako najmonstruoznije od svega što su nam pokazali da se ne libe da stavljaju plastične kese na glavu i bičuju čak i sopstvene kumove ako im se nađu na putu - kaže se u saopštenju Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke i dodaje:

- Na meti monstruoznih postupaka predstavnika SzS-a našli su se i pripadnici policije, koji su časno obavljali svoj posao, pa su dobijali pretnje otkazom i da će ih Boško Obradović pregaziti ako mu se nađu na putu.

A pretnje od strane SzS nisu zaobišle ni sudije, tužioce, glumce i pevače, profesore i sportiste kojima su pretili sa "zapamtićemo vas".

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK OTKRIO: Vučiću je juče bilo jako loše, ALI DANAS JE MNOGO BOLJE! Uzalud su se hejteri radovali po tviteru!

Pretnje šamaranjem političkih neistomišljenika, spaljivanje knjiga i dolazak ljudima na kućne adrese i ograničavanje slobode kretanja predsedniku Vučiću su samo kap u moru nasilnih metoda koje praktikuju Đilasove falange svakodnevno.

Odraz odsustva bilo kakve ljudskosti je i današnje naslađivanje zdravstvenim problemima predsednika Srbije.

Jasno je da je jedini odgovor na odsustvo političke ideje samo kampanja laži, nasilja i pretnji koju Đilas i njegovi plaćenici jedino mogu da ponude građanima - piše u saopštenju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija