• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.11.2019

19:47

(VIDEO) ĐILASOVCI PEVAJU SRAMNU PESMU NA RAČUN VUČIĆA! Opozicionari JADNIM POKLIČIMA slave narušeno zdravstveno stanje predsednika!

Politika

(VIDEO) ĐILASOVCI PEVAJU SRAMNU PESMU NA RAČUN VUČIĆA! Opozicionari JADNIM POKLIČIMA slave narušeno zdravstveno stanje predsednika!

Podeli vest

Nakon poziva na silovanje i linč, Đilasovci su smislili novu pljuvačinu koju će da ponude građanima Srbije umesto programa, jer drugu ideju nemaju

Dok je Vučić u bolničkoj postelji VMA zbog ugroženog zdravstvenog stanja, sledbenici Đilasa, Jeremića i Boškića obrušili su se na njega pesmom u kojoj kliču: "Idi, leči se, daj ostavku, bre!"

Na veliku žalost opozicionara koji bi na vlast bez izbora, predsednik Srbije obratio se javnosti sa VMA i objavio da se oseća bolje i da će već od ponedeljka da se vrati radnim zadacima.

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ IZ BOLNICE: Već od ponedeljka u punom radnom pogonu! (FOTO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
levcanin

pre 4 godine

nekaih neka gacu Gavrani. Bog vidi. Bog zna.

Marcco

pre 4 godine

Razumem ja njih... nebitni, mali, na poslu lako zamenljivi jer ništa nešto posebno nisu naučili da rade, pravi posao je im je ipod časti, smeta i država, smeta im vlast, smeta im pretpostavljeni na poslu, smeta im kada vide da su drugi uspešni, smeta im kada vide da se nešto radi... I onda jednom nedeljno izađu na ulicu da se prazne i da je osečaju bitnim... "gde ja krenem, tu policija blokira saobračaj... mnogo sam jak", "od mene zavisi sudbina vlasti i države... mnogo sam jak", "o meni i mojim postupcima pišu novine, mnogo sam jak i bitan".

gaša

pre 4 godine

Dok god ih podržavaju Hrvate i Albance... ,bar meni je jasno za koga rade... Po njima je Srbija trebalo da bankrotira ...pa onda da dugove otkupe Nemaci iii , tako okupiraju Srbiju...Još uvek je to plan...

Maremare

pre 4 godine

Sta reci za ljude koji ovo rade a tek za one koji ovo podrzavaju a zele da vode drzavu. STRASNO....

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Članovi opozicionih stranaka i simpatizeri tih stranaka su pokazali i dokazali da su stvarno nepopravljivo zli i zlonamerni i to glasači u Srbiji treba da zauvek upamte i da im ni na jednim budućim izborima ne daju glas.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Niti su pravoslavci ni hriscani, ne mole se ni bogu niti znaju barem jednu bozju zapovjed.

Seka

pre 4 godine

Moj narode vjerujte ovo sto oni rade i ne prezu od nicega sramnog morate da ih shvatit.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija