• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.11.2019

08:30

JOŠ JEDAN ĐILASOV BOLESNIK BI DA SAHRANI VUČIĆA! Marko Jakšić se pridružio manijacima koji vređaju predsednika Srbije u najtežem trenutku!

Politika

JOŠ JEDAN ĐILASOV BOLESNIK BI DA SAHRANI VUČIĆA! Marko Jakšić se pridružio manijacima koji vređaju predsednika Srbije u najtežem trenutku!

Podeli vest

Marko Jakšić, jedan od organizatora Đilasovih propalih protesta na Kosovu i Metohiji, pridržio se manijacima na Tviteru koji likuju zbog lošeg zdravstvenog stanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovaj nesrećnik je pokušao da se istakne u moru idiotskih i bolesnih objava đilasovaca na ovoj društvenoj mreži tako što je napisao da je "umro drug Vučić"?!?


Jakšić je to napisao uz fotografiju nekadašnjeg vodelja Dnevnika Radio-televizije Beograd Miodraga Zdravkovića koji je 4. maja 1980. godine javnosti saopštio vest o smrti Josipa Broza Tita.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić primljen je u petak kasno popodne na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno ali se zbog predostrožnosti još nalazi na VMA.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubomir

pre 4 godine

Sto pozelis drugom neka te samog snadje. To mu je odgovor.

zozonbg

pre 4 godine

Od promasenih i ne ostvarenih ljudi se drugo i ne ocekuje. Jadno.

gago

pre 4 godine

Jos ce Vule da zari i pali na veliku zalost propalih opozicionara.

milan

pre 4 godine

bolesni tipovi ali kaze bog vidi pa naplacuje po zasluzi

Vla

pre 4 godine

Klosar do klosara, lopov do lopova, to su djilasovi sledbenici, ne bih da ih uporedim sa bilo kojom zivotinjom jer bih uvredio zivotinje

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija