• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.11.2019

13:29

PAUNOVIĆ UDARIO NA LUTOVCA I ĐILASA! Potpredsednik DS počeo predizbornu kampanju u Paraćinu - BRIGA GA ZA BOJKOT!

Politika

PAUNOVIĆ UDARIO NA LUTOVCA I ĐILASA! Potpredsednik DS počeo predizbornu kampanju u Paraćinu - BRIGA GA ZA BOJKOT!

Podeli vest

Potpredsednik Demokratske stranke i predsednik opštine Paraćin Saša Paunović izgleda ne daje ni pet para za bojkot izbora koji zagovaraju njegovi šefovi Zoran Lutovac i Dragan Đilas...


Dok lider DS Zoran Lutovac i njegov šef Dragan Đilas polomiše prste lepeći nalepnice "bojkot" po saobraćajnim znakovima širom Srbije, Paunović je juče u Paraćinu počeo predizbornu kampanju.

Paunović je u tom pomoravskom gradu postavio štandove pored kojih su, sa sve predizbornim plakatima, njegovi saradnici pozivali građane da glasaju za njega.

Foto: Informer

Da ne razmišlja previše o bojkotu koji zagovaraju Lutovac i Đilas, pokazuje i istraživanje javnog mnjenja koje je Paunović sproveo u Paraćinu i gde, kako tvrdi uživa sve veću podršku.

Foto: Informer

Šta li će mu na to reći šefovi, Lutovac i Đilas, Paunovića očigledno ne zanima previše.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robin hud

pre 4 godine

Poznavajuci Sasu, njega bas briga i za DS i za sve ostale opozicione a i vladajuce partije i njihove stavove ! On je samo zeljan vlasti i to je to ! Odavno je predsjednik Paracina i on ce da ratuje bukvalno do posljednjeg daha samo da mu neko ne uzme "fotelju" !!! Nije sala, znam ga ! Zato nece biti lako protiv njega! A da je pametan povukao bi se sam, ovako samo navljaci gnjev naroda na sebe !

Perica

pre 4 godine

Ovog preletača koji glumi lidera DS vec godinama podrzavaju 10 odbornika iz SNS i 3 iz SPS. To vam pokazuje ciji je on ustvari svih ovih godina

Vlado

pre 4 godine

Ima dosta normalnih i poštenih ljudi u DS, koji uživaju podršku svojih sunarodnika i ne boje se da izađu na izbore, za razliku od beogradske klike. Red je da se ceo vrh DS urazumi i da lose ljude koja ih sada vodi, ili će propasti, zajedno sa Đilasom, Jeremićem i Obradovićem.

Djekson

pre 4 godine

Pametno je iskoristiti guzvu u Šesnajstercu Bojkot je ništa ne uraditi za Srbiju Videcemo kako ce Šefovi reagovati na ovo

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija