• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2019

16:24

NE VALJA VAM NIKO KO NE NAVIJA ZA VAS! Ljiljana Smajlović rasturila đilasovce i takozvane nezavisne novinare (VIDEO)

Politika

NE VALJA VAM NIKO KO NE NAVIJA ZA VAS! Ljiljana Smajlović rasturila đilasovce i takozvane nezavisne novinare (VIDEO)

Podeli vest

Poznata novinarka i nekadašnja urednica lista Politika Ljiljana Smajlović gostovala je u emisiji na TV Prva i tom prilikom komentarisala trenutnu situaciju u medijima

- Imamo provladine i opozicione medije. Većina naših kolega se trudi da bude objektivna, ali nije mi jasan taj stav da opoziciji niko ne valja. Ne valja RTS, ne valja Pink, ne moguće da vam niko ne valja. Oni koji neprestano vode samo jednu političku opciju. U kodeksu piše da nije dozvoljeno propagirati samo jednu političku opciju, ali takođe, ja bih dodala: Nedopustivo je proganjati samo jednu političku opciju - konstatovala je Smajlović.

Pogledajte šta je ona još rekla o medijskoj slici u Srbiji:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 4 godine

Pa to se odnosi i na Vas i Pink, vi samo jedne hvalite a o drugima sve najgore

Djekson

pre 4 godine

Sad ce Trifunovic da opali par masnih psovki

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija