• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

20.11.2019

12:51

JAKA KONKURENCIJA! Mirković: Takmičenje za najvećeg lažova u SzS se zahuktava

Politika

JAKA KONKURENCIJA! Mirković: Takmičenje za najvećeg lažova u SzS se zahuktava

Podeli vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da se takmičenje za najvećeg lažova Saveza za Srbiju zahuktava i da je iz dana u dan konkurencija sve veća

Mirković je rekao da je neverovatno to kako su, kako kaže, "marionete" Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića spremne da vrlo brzo smisle novu laž ne bi li o svojoj zemlji u kojoj se, kako je naveo, danas svaki deo razvija, rekli najgore samo da bi sebe doveli u situaciju da dođu na vlast.

Ðilas, Jeremić, Obradović i njihovi poltroni služe se umobolnim lažima u okviru kojih optužuju čak i svoju državu da finansira ISIS. Tolika je mržnja prema Srbiji i prema sopstvenoj zemlji i želja da se dočepaju vlasti - kazao je Mirković.

Podsetio je da je lažna optužba Bojana Pajtića da su aktivisti SNS-a pisali grafite početak lažnih optužbi opozicije na račun SNS-a i dodao da je na sreću policija brzo reagovala, te da se brzo ustanovilo da je te grafite ispisivalo lice koje je član Demokratske stranke.

Kako je dodao, jedna od optužujućih laži je i ta da su se na proteste SzS-a infiltrirali članovi SNS-a i da su upravo oni nosili vešala.

Vrlo brzo policija je ustanovila da su vešala nosila istaknuti funkcioneri Dveri, kazao je Mirković dodajući da su to radili aktivisti i plaćenici Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

SITUACIJA JE OZBILJNA, SIGURAN SAM DA REČ O POKUŠAJU UDALJAVANJA SRBIJE OD POLITIKE VOJNE NEUTRALNOSTI! Vulin otvoreno o aferi špijun!

Foto: Tanjug/informer

U nizu laži Saveza za Srbiju je, kako je naveo Mirković, i optužba da su infiltrirani aktivisti SNS-a zapalili knjigu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Ipak, dodaje, dve nedelje nakon što se to dogodilo, kao i, kaže, pokušaj linča Vesića, istina se pokazala, odnosno sami su sebe demantovali.

Ðilas je sam sebe demantovao, demantovao je svog potrčka Marka Kesu Bastaća, čuvenu preletačicu Mariniku Tepić koja je govorila da su tu knjigu palili pripadnici SNS-a i ispostavilo se da su to radili pripadnici stranke Dragana Ðilasa - kazao je Mirković.

Prema njegovim rečima, ono što najbolje oslikava u kakvom haosu i koliko je SzS opterećen svojim lažima je i činjenica da je čak i Ministarstvo spoljnih poslova Ruske Federacije moralo da demantuje laži Marinike Tepić kada se na društvenim mrežama pojavio snimak sa montiranim vestima.

- Ti primeri najbolju pokazuju koliko su spremni da idu daleko, a da se neće na ovome zaustaviti pokazuje i primer od juče ili prekjuče kada je Boško Obradović, zajedno sa Marinikom Tepić obmanjivao javnost da je skup jedne stranke ili grupacije srpske desnice bio održan u policijskoj stanici, da bi se za manje od 24 sata pojavila informacija da je skup održan u sali mesne zajednice - kazao je Mirković.

Istakao je da ni Draganu Ðilasu, ni Vuku Jeremiću, ni Bošku Obradoviću nije stalo ni do Beograda, ni do Srbije, već samo do sopstvenih džepova i da se opet vrate na vlast.

Izrazio je uverenje da sve laži SzS-a građani Beograda i Srbije jako dobro vide i prepoznaju, kao i da će naredni izbori pokazati nedvosmislenu podršku građana Srbije listi SNS i politici koju zastupa Aleksandar Vučić i Vlada Srbije da nastave da od Beograda i Srbije prave još lepše i bolje mesto za život.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djurdja

pre 4 godine

Djilas je najveci u svim kategorijama neljudskosti, ubedljivo. Tako nesto se me radja cesto.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija