• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.11.2019

21:19

O DELOVANJU RUSKOG OBAVEŠTAJCA PUTIN NIJE BIO OBAVEŠTEN! Predsednik Vučić postavio SAMO JEDNO PITANJE Bocan Harčenku!

Politika

O DELOVANJU RUSKOG OBAVEŠTAJCA PUTIN NIJE BIO OBAVEŠTEN! Predsednik Vučić postavio SAMO JEDNO PITANJE Bocan Harčenku!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da ruski obavestajac Georgi Kleban vise nije na teritoriji Srbije

On je poručio da je siguran da je predsednik Vladimir Putin nije bio obavešten o ovom delovanju, i da Srbija ima prijateljske odnose sa Ruskom Federacijom.

Predsednik je ponovio da Srbija ne zaboravlja sta je Putin ucinio za Srbiju u međunarodnim organizacijama ni podrsku u opremnju vojske.

 

 

Podsetio je i da je Srbija jedina nije uvela sankcije Ruskoj Federaciji, nije glasala protiv interesa RF, da jedina odrzava vojne vezbe sa ruskom vojskom i da ničim nije ugrozila prijateljstvo sa Rusijim.

Predsednik Srbije otkrio je da je ruskog ambasadora Harčenka pitao samo jedno.

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ POSLE SEDNICE SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Napadi na našu namensku industriju su ORKESTRIRANI, hoće da je unište oni KOJI SRBIJI NE ŽELE NIŠTA DOBRO!

- Zato pitam ruske prijatelje, a pitao sam i danas ambasadora, Bocan Harčenka: Zasto?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Nov 21, 2019 at 2:26am PST

- Nisam video nikakvu logiku u svemu ovome - rekao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 4 godine

Srbija i Rusija oduvek bile i bice dve prijateljske dezave.

zoran miljkovic

pre 4 godine

ЖАО МИ МОГ ПРЕДСЕДНИКА И МОЈУ ЗЕМЉУ,КОЈИ ЈЕДИНО МОЖЕ ДА ПИТА ,, ЗАШТО,, а паметни се цинично смешкају и кажу идемо даље,НЕМА МИ ИЗВИНИ ГРЕШКА. БЛАГО НАМА, када изабереш да будеш сам на ветрометини стигну те тешки ЈАДИ.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija