• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2019

12:38

(VIDEO) VUČIĆ BRUTALNO ODGOVORIO ĐILASU I MARINIKI TEPIĆ: Pokazali su samo osminu dokumenta, hteli su da nas POSVAĐAJU S RUSIJOM, ali meni je savest čista kao suza!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ BRUTALNO ODGOVORIO ĐILASU I MARINIKI TEPIĆ: Pokazali su samo osminu dokumenta, hteli su da nas POSVAĐAJU S RUSIJOM, ali meni je savest čista kao suza!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić demantovao je danas pokušaj opozicije da državi Srbiji pripiše prodaju oružja Ukrajini i pokazao dokumenta koja svedoče da je u tom navodnom slučaju oružje zapravo prodato firmi "Natan" iz Poljske, da je sve urađeno po zakonu, ali da je Srbija ipak ukazala na mogućnost da Natan nije krajnji korisnik

- Optužili su nas da ubijamo rusku decu, tako što Srbija zarađuje prodajući granate Ukrajini. Hteli su dodatno da otežaju svojoj zemlji odnos sa Rusijom, a sinoć smo videli da su Đilas i Tepićeva pokazali dokument koji je trebalo da dokaže krivicu Srbije oko minobacačkih granata. Prikazali su osminu dokumenta u kojem se samo vidi poseta inopartnera iz Ukrajine – rekao je Vučić i pokazao ostatak sadržaja dokumenta:

- Noćas sam se zapitao dokle ovo može da ide? Dragan Đilas i Marinika Tepić su pokazali dokument koji je trebao da dokaže krivicu Srbije - da smo mi izvozili oružje. Pokazali su jednu osminu dokumenata, ali nama nije bilo teško da ih pronađemo - rekao je Vučić i izvadio kompletnu dokumentaciju!

TAJKUN I LIDER SAVEZA ZA SRBIJU OPET UHVAĆEN U STRAŠNOJ LAŽI! Đilas ispao majmun: Optužio Srbiju da ubija Ruse u Ukrajini, a kad je dokazano da laže, on ćuti ko pi*ka!

- Sakrili su dve stranice dokumenta u kojem se kaže da je prisutan bio Dementijev i izvesni Jeličić iz Krušika, kao i Slavica Milošević-Gračanin. Tražene su minobacačke mine, a krajnji korisnik je Natan iz Poljske

Foto: TV Pink printscreen

Vučić je novinarima pokazao papir za koji tvrdi da ga imaju i opozicioni političari, ali da su sakrili sadržaj njega.

- Krajni korisnik je Natan iz Poljske, dakle dolazi trgovac koji pregovara Natan iz poljske, oni su u vezi sa mamom uzbunjivača iz Valjeva - rekao je Vučić. 

Konačni rezultat je ugovor koji Tehnoremont Petra Crnogorca sa potpisima iz Temerina.

- Kažu da sa Natan, sa sedištem u Poljskoj zaključuju za prodaju 23.500 mina za minobacač, vrednosti milion i 833 hiljade. Krajnji korisnik je Natan u Poljskoj. Naše službe us bez obzira što je sve čisto kao suza reagovale i obestile ruske kolege. Nama je ruska služba prijateljska. Jedan od šefova BIA dovodi na razgovor lice vlasnika Tehnoremont kompanije i kaže mu nemojte da se igrate i da izvozite u Ukrajinu i ugrožavate odnose sa Rusijom, o čemu postoje zapisnici - rekao je Vučić.

 

Foto: TV Pink printscreen

Srbija je, kaže, uradila sve po zakonu i ništa nije izvezla u Ukrajinu.

- Sa osnovom sumnje da će doći do reeksporta upozorili smo i one iz Srbije da ne obmanjuju bilo koga. Đilas i Tepićeva imali su ceo dokument, ali ga nisu objavili jer nisu hteli da kažu koga je taj Ukrajinac predstavljao – rekao je predsednik i dodao:

- Zašto to radite? Želite revolciju u Srbiji sa svojim lažima i da li mislite da smo mi svi u državi kreteni, a vi mnogo pametni? Mislili ste da ne možemo da dokažemo da lažete? Srušite mene, ali nemojte da rušite Srbiju i od Rusije joj pravite neprijatelja! – rekao je Vučić.

Vučić je upitao zašto opozicija ruši Srbiju i odnose sa Rusijom.

- Ja ga molim što pre, dajte Tužilaštvu sve podatke o Vama i gospođa mami, da pohapsimo te bitange lopovske koje su bilo šta pokrale. Nemojte mene da zovete, ja nisam tužilac. I gospodin sin i mama imaju bolje društvo nego što sam ja, to su vam ovaj Crnogorac i Damjanović - rekao je Vučić.

Foto: Printskrin/Tanjug

On je kazao da se "slučajno igra sudbine okrenula", te da se od njihove laži okrenula ka istini. Govoreći o susretu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, rekoa je da se Srbija priprema za to.

- Putina smatram iskrenim prijateljem Srbije, ja sam predsednik Srbije i moj posao je da štitim interese Srbije. Rusija ne samo da nema nijedan razlog, već može da bude ponosna na saradnju i prijateljstvo sa Srbijom. U svakom pogledu smo bliski. Ako je bilo šta potrebno da objašnjavam, ja od toga ne bežim, savest mi je čista kao suza - rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da su u toku pripreme za posetu Putinu, da se sprema velika i ozbiljna delegacija iz Srbije, jer je veoma važan susret sa ruskim predsednikom, koga, kaže, smatra iskrenim prijateljem Srbije.

Vučić je istakao da je on predsednik Srbije i da je njegov posao da štiti i čuva interese Srbije, što će uvek da radi.

- Rusija može da bude ponosna na prijateljstvo Srbije prema Rusiji, a želim da verujem, i Rusije prema Srbiji - rekao je Vučić.

On je podsetio da je Srbija jedina zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji i ni u jednom forumu nije glasala protiv interesa Ruske Federacije, a ne računajući Kinu, jedina koja održava stalne vežbe sa ruskom armijom.

- U svakom pogledu smo veoma bliski - dodao je Vučić.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Emili

pre 4 godine

Vucic gradi sigurne i bolje odnose sa Rusijom i niko to nece moci da rusi.

Ljubiša

pre 4 godine

Aman,bre ljudi,nije Marinika ''Tepić'',odavno se razvela od Tepića,samo mu ukrala prezime,a ova žuta lažovčina nije vredna komentara.

VamTam

pre 4 godine

Može li iko da sankcioniše lažljive lešinare?! Onu šaku jada toksičnog dela opozicije!

Lane

pre 4 godine

Nas predsednik održava stabilne odnose sa Rusijom, i to niko neće moći da sruši !

Ljubiša

pre 4 godine

Marinka Čobani,a ne Tepić,razvedena je...dakle Marinka Čobani...Marinka Čobani...Marinka Čobani...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija