• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2019

22:54

SAMI SEBI SKOČILI U STOMAK! Orlić RASTURIO opoziciju: Kakvi ste vi GENIJI, DAVITE SE U SOPSTVENIM LAŽIMA! (FOTO)

Politika

SAMI SEBI SKOČILI U STOMAK! Orlić RASTURIO opoziciju: Kakvi ste vi GENIJI, DAVITE SE U SOPSTVENIM LAŽIMA! (FOTO)

Podeli vest

Vladimir Orlić, narodni poslanik i član Predsedništva SNS, raskrinkao je još jednom srpsku opoziciju

Danima se vodi hajka protiv vlasti od strane lažnog uzbunjivača Aleksandra Obradovića koji je navodno otkrio važna dokumenta firme Krušik u kojoj je njegova majka obavljala visoku funkciju.

Opozicija konstantno objavljuje neka polovična dokumenta i sertifikate, ali ovoga puta Orlić je primetio da su "sami sebi skočili u stomak".

(VIDEO) VUČIĆ BRUTALNO ODGOVORIO ĐILASU I MARINIKI TEPIĆ: Pokazali su samo osminu dokumenta, hteli su da nas POSVAĐAJU S RUSIJOM, ali meni je savest čista kao suza!

 

On objašnjava na svom Tviter profilu da ovim poslednjim objavljenim sertifikatom potvrđuje se da je izvoz spornih mina iz Srbije radila upravo firma majke lažnog uzbunjivača.

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ema

pre 4 godine

Istinita je ona narodna poslovica "Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada".

SS

pre 4 godine

E jesu ih rasturili nema šta,a oni i dalje uživaju i provode se.Orlić iz gnezda u pobede poleti kad mu za to dođe vreme.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija