• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.11.2019

15:54

UZBUNJIVAČ MU DOŠAO GLAVE! Marku Bastaću prijava za sukob interesa!

Politika

UZBUNJIVAČ MU DOŠAO GLAVE! Marku Bastaću prijava za sukob interesa!

Podeli vest

Grad Beograd podneo je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavu za sukob interesa protiv predsednika opštine Stari Grad Marka Bastaća, na osnovu nalaza budzetske inspekcije grada

U prijavi stoji da je uzbunjivač D.U. tokom postupka uzbunjivanja izneo, između ostalog, navode da je prilikom sklapanja ugovora i angažovanja pojedinih lica, od kojih su neki i odbornici Skupštine opštine Stari Grad, oštećen budžet Grada Beograda, rekla je načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić.

 

LAŽOV KOJI NE ZNA DA ČITA! Vulin RAZORUŽAO Đilasa: Još jednom ti OVO ponavljam I TAČKA!

 

 

Kako je rekla, imajući u vidu da je budžetska inspekcija Grada Beograd, izvršila kontrolu i utvrdila nepravilnosti, u prijavi se traži da Agencija, u okviru svoje nadležnosti, postupi i utvrdi da li su prilikom angažovanja, odbornici Skupštine opštine Stari Grad bili u sukobu interesa.

BOŠKO PROLUPAO! Neće na izbore, ali uvodi monarhiju: NAROD ĆE ODLUČITI DA LI ĆE KRALJ BITI IZ FAMILIJE MOJE ŽENE!

 

Inače, Budžetska inspekcija Grada, početkom novembra, podnela je protiv Bastaća krivičnu prijavu Posebnom odeljenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za borbu protiv korupcije, nakon što je, kako se navodi, utvrdila nepravilnosti u vanrednoj kontroli materijalno-finansijskog poslovanja opštine Stari grad za 2018. godinu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Dobro se zna kako rade te inspekcije u Srbiji,da se ne lažemo.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija