• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

27.11.2019

13:00

OVO JE DEVOJKA IVANA TASOVCA KOJA JE 19 GODINA MLAĐA OD NJEGA! Marija radi u ministarstvu i uskoro će se poroditi!

Politika

OVO JE DEVOJKA IVANA TASOVCA KOJA JE 19 GODINA MLAĐA OD NJEGA! Marija radi u ministarstvu i uskoro će se poroditi!

Podeli vest

Nekadašnji ministar kulture i danas direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac za nešto više od mesec dana će dobiti dete sa 19 godina mlađom partnerkom Marijom, koja radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

Marija na društvenim mrežama nema nijednu zajedničku fotografiju sa Tasovcem, a prijatelji navode da su ih viđali u zajedničkim šetnjama.

- Hvala vam na čestitkama, ali znate da ja nikada ne komentarišem privatni život, pa ne bih ni sada. Hvala vam što poštujete moju odluku - rekao je Ivan Tasovac (53) kada smo ga upitali da prokomentariše srećne vesti.

Ivan Tasovac je izvesno vreme u emotivnom odnosu sa 19 godina mlađom partnerkom Marijom koja radi u Ministarstvu spoljnih poslova, a vest o prinovi u porodici ih je oduševila.

Foto: TANJUG/OKSANA TOSKIC

- Ivan i Marija veoma se vole, ali se trude da privatni život zadrže za sebe, najpre jer tako prija oboma i ne žele da se stvara dodatno opterećenje, jer su svesni da bi ovakva vest brzo odjeknula. Jednostavno, svima koji su u njihovoj blizini je jasno da su sasvim opušteni u svojoj ljubavi, ali daleko od kamera, medija i javnosti. Marija se nikada s Ivanom nije pojavila ni na jednom javnom događaju, a on o njoj nikada nije govorio u javnosti - kaže naš izvor, i dodaje da je vest o prinovi dočekana sa velikom radošću.

Tasovac već ima sina, kojeg je ranije dobio sa nevenčanom suprugom, od koje se rastao.

TASOVAC ČEKA DETE SA 19 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM! Krije je od javnosti, a evo gde Marija radi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija