• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

27.11.2019

16:06

NOVA BRUKA ĐILASOVACA! Napadaju tužiteljku Dolovac da je Vučićeva, a oni je postavili i reizabrali! (VIDEO)

Politika

NOVA BRUKA ĐILASOVACA! Napadaju tužiteljku Dolovac da je Vučićeva, a oni je postavili i reizabrali! (VIDEO)

Podeli vest

Lideri Saveza za Srbiju izlepili su plakatima sa slikom tuziteljke Zagorke Dolovac i tekstom "Nema slike, nema tona" ulaz u Republičko javno tužilaštvo uz poziv da, kako kažu, ona konačno počne da radi svoj posao. Lideri Đilasovog saveza su izgleda zaboravili da su je upravo oni postavili na tu funkciju i reizabrali

 

Savez za Srbiju traži da se tužiteljka oglasi u vezi sa brojnim aferama, posebno u vezi sa slučajem uzbunjivača Aleksandra Obradovića ili da javno prizna da je pod pritiskom vlasti i da zato ne reaguje.

Lideri SZS poručuju da je današnji skup poslednja opomena i da Zagorka Dolovac mora da poštuje Ustav i zakone, a ne da štiti one koji ih krše.  

Foto: printscreen

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić izjavio je danas da predstavnici Saveza za Srbiju okupljanjem ispred Republičkog javnog tužilaštva vrše pritisak na tu instituciju.

- Danas su se ponovo skupili zgubidani i lopuže Dragana Ðilasa, ovog puta da vrše pritisak na tužilaštvo i da traže glavu svog kadra, Zagorke Dolovac, koju su oni postavili i izabrali da za njihov interes obavlja poslove - rekao je Orlić novinarima u Skupštini Srbije.

Oni se, kaže, danas na nju žale i traže da ne bude više na tom mestu, jer im tu “nešto više ne odgovara”.

Orlić je naveo da to rade zato što znaju da ih narod neće i da ne mogu da pređu cenzus, te da zato svakog dana izmišljaju budalaštine protiv predsednika Aleksandra Vučića i SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Coa

pre 4 godine

Ma ne znaju ni oni vise gde "biju"... Toliko providne i jeftine trikove koriste da je to vredjanje ljudske inteligencije....Nazalost zakopavaju sami sebe..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija