• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

27.11.2019

17:43

VULIN O ŠOKANTNOJ NASLOVNICI NIN-a: To je poziv na likvidaciju! Ološ sanja da Vučića nešto ili neko ubije

Politika

VULIN O ŠOKANTNOJ NASLOVNICI NIN-a: To je poziv na likvidaciju! Ološ sanja da Vučića nešto ili neko ubije

Podeli vest

Povodom naslovne strane novog broja nedeljnika NIN koja šokirala je čitaoce, jer se, kako navode, na naslovnoj strani nalazi Aleksandar Vučić "na nišanu" oglasio se i ministar Aleksandar Vulin

- Ološ sanja da Vučića nešto ili neko ubije. Naslovna strana NIN-a, naručena od Dragana Đilasa, nije ni novinarstvo ni slobodno izražavanje. Nije važno ni ko je slikao, ni kada, važna je mržnja i pretnja sa naslovne strane NIN-a. To je terapijska slika bolesne mržnje. Ne očekujem da se bilo ko od novinarskih udruženja, poverenika, reportera bez granica oglasi i osudi otvoreni poziv na likvidaciju predsednika Vučića - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući naslovnu stranu najnovijeg broja nedeljnika NIN.

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Nedeljnik NIN objavio naslovnu sa PUŠKOM UPERENOM U VUČIĆA! Javnost zgrožena ovim idiotskim činom!

Foto: printscreen

Ministar odbrane je dodao da nikome od zaštitnika ljudskih prava neće biti važno kako se oseća Vučić pred snajperom ili njegova porodica.

- Mržnja prema Vučiću je dozvoljena a svaki glas ili reakcija koja osudi ološ biće napadnuta i prikazana kao pritisak. Na žalost, u Srbiji se na naslovnim stranama nekažnjeno poziva svaki psihopata da stane iza snajpera i to nikome nije važno. Dokle god bude tako, ja ću našeg predsednika, i svog druga, čuvati i sačuvati a ološ neka mašta, neće mu se ostvariti - izjavio je ministar Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Ova naslovna strana NIN- a sa snajperom uperenim u predsednika Srbije je čist čaršijski drugosrbijanski banditizam koji je i Đinđića koštao života. Ko to do sada nije razumeo, sada valjda ima prilike u punom kapacitetu i formatu objavljene slike da vidi. I nemoj razni briselski i OEBS-ovi administrativci, Reporteri bez granica, udruženja novinara ništa da govore ili zameraju Srbiji. Nigde u svetu jedan časopis koji gravitira ka građanskoj i demokratskoj opciji ne objavljuje nešto slično. Ovo jeste otvorena pretnja predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Neće Srbija više trpeti ovu bandu koja seje mržnju, laži i afere kako kroz svoje medije, televizije, štampana izdanja bez posledica. Onaj ko je spreman na ovakav način da targetira legitimno izabranog predsednika jedne suverene države, nema šta da traži ni na političkoj sceni, ni u javnom životu, niti sme da se žali na izborne uslove ili medijski mrak. Jer je mrak nastao zbog ozbiljnog stepena patološke mržnje koju upućuju pojedincu, građaninu,koji je ujedno i predsednik ove zemlje. Narod ga je izabrao. Laž i nerad neće pobediti. I Makron je u pravu. EU ovakva kakva je treba da se reformiše, jer Srbiji neprekidno šalje administrativce koji su škart i nemaju ni političkog sluha ni iskustva kojim bi uspeli da razluče političku borbu od brutalnog revanšizma kome su sklone strukture iz dela opozicije, za koji se smatra da su njen najbitniji deo .Sramota. Totalna sramota.

Joco

pre 4 godine

Mi kao narod,mi kso nacija,mi kao država nalazimo se u veoma lošem socijalnom i psigološkom stanju..jer?? Kad jedan list kao što je NIN dozvoli sebi posle toliko godina rada i toliko pametnih i vrednih ljudi prošlo kroz taj list DOZVOLI SEBI OVAKVO SVOJE PRESTAVLJANJE narodu u Srbiji...verujte da nešto i neko dobro nas mrzi ili uči nekoga da poseje mržnju. Tužno da list NIN tako nisko padne,da uništi tako teško stvaranu novinu..uništi jednim činom glavni urednik koji verovatno i neceni ni svoj posao ni svoju akademsko školovanje ni samu svoju vrednost u novinarstvu

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija