• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.11.2019

12:03

DAČIĆ O SKANDALOZNIM NASLOVNIM STRANAMA NIN-A I DANASA: Crtanje meta je podstrekavanje na ubistvo predsednika!

Politika

DAČIĆ O SKANDALOZNIM NASLOVNIM STRANAMA NIN-A I DANASA: Crtanje meta je podstrekavanje na ubistvo predsednika!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Ivica Dacić ocenio je danas da naslovne strane NIN-a i Danasa, koje crtaju metu na predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, "predstavljaju podstrekivanje na njegovo ubistvo"

- To je odraz bolesnog uma koji je stvoren stalnim šifozrenim pozivima dela opozicionih stranaka i njihovih lidera na nasilje i ekstremizam - naveo je Dačić u izjavi za Tanjug.

On ukazuje da je obaveza celog drustva da se bori protiv toga. "Svako ćutanje o ovome znači odobravanje", poručio je Dačić.

(FOTO) SAMO VI RADITE SVOJ POSAO! Oglasio se predsednik Vučić i JEDNOM REČENICOM UNIŠTIO OPOZICIJU!

Prema njegovim rečima, onaj ko nema politiku pribegava nasilju.

- Zato i lideri opozicije ćute o naslovnim stranama NIN-a i Danasa, ćute zato što odobravaju i podsticu nasilje. Zato i neće na izbore, na izborima bi izgubili, a hoće da nasiljem dođu na vlast. To je nemoguće, ali, bez obzira na to, takvo ponasanje nije dovoljno samo osuđivati, mora mu se stati na put - istakao je Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ponosanS

pre 4 godine

Predsednik drzave predstavlja drzavu Srbiju i crtanje mete na njegovom telu jeste crtanje mete na drzavi. Svako ko poziva na ubistvo predsednika poziva i na ubistvo svoje drzave i takve treba tretirati kao teroriste i nista manje.

Penzionerj

pre 4 godine

Zasto tuzilastvo cuti, dali i oni podrzavaju atentat, trebali i oni biti odgovorni? Dali su mislioci i cinioci ubistva u pokusaju biti oslobodjeni odgovornosti? Nece. Posto nemamo sud i tuzioce, verujem, Narod ce uzeti pravdu u ruke. Nemozemo uporediti ubistvo Djindjica i nedaj boze Predsednika Vucica jer svi znamo zasta se Djindjic zalagao a zalagao se za sto jace bombardovanje sto Narod nikada nece zaboravit, dok Predsednik Vucic je izgradio i podigao Srbiju a ovi bi da se nasilnim putem vrate i krckaju mukom steceno. Zar je to njih briga?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija