• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.11.2019

13:33

BEČIĆ: Tužilaštvo da reaguje povodom hajke na Vučića!

Politika

BEČIĆ: Tužilaštvo da reaguje povodom hajke na Vučića!

Podeli vest

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić pozvao je danas tužilaštvo da reaguje i da se odmah prestane sa medijskom hajkom na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Andreja Vučića

"Ne smem ni da pomislim šta bi sve moglo da se desi ako se nastavi sa monstuoznim lažima i javnim iscrtavanjem meta", naveo je Bečić u saopštenju.

On je ocenio da objavljivanje tekstova poput naslovnice dnevnog lista "Danas" predstavlja deo politike mržnje Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića sa idejom da se u Srbiji stvori atmosfera da je potpuno normalno da se uperi nišan u predsednika, da je predsednik legitimna meta i da je atentat na predsednika potpuno normalna stvar.

JADRANKA JOKSIMOVIĆ: Naslovna Danasa je širenje mržnje i nasilja

(VIDEO) VULIN: Jedina politika SZS je ubiti Aleksandra Vučića

Kaže i da je jasno da će Ðilas, Jeremić, Obradović i njihovi jurišnici nastaviti sa otvorenim pozivom na linč, nasilničkim i siledžiskim delovanjem, koje ne sme postati norma društvenog ponašanja u Srbiji.

"Zgražava me i sama pomisao da postoje toliko bolesni umovi koji u medijima objavljuju ovakve i slične sadržaje. U bliskoj istoriji smo imali sličnu situaciju i svi znamo na kako se tragičan način završilo", podseća Bečić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Misa

pre 4 godine

Postoji jedna stara narodna izreka koja glasi: "Pusti muvu na bradu uletece ti u Usta." Sad to rade satrapi iz SzS preko svojih medija. Predsednik Srbije Aleksandar Vucic ich je pustio da bance po Beogradu, upadaju u RTS, tuku novinarke, farbaju RTS i plato ispred Skupstine, Ometaju radnike i bacaju zastitnu ogradu sa sve saobracajnim znacima, pusteni su da vredjaju sve i svakoga ko ne misli kao oni, pa cak da nam pisaju po grobovima, proglasavaju novinarke kurvama, prete likvidacijama i javnim lincom i Bog jaki sta sve ne jos. Sad smo dosli do kraja. Predsedniku Srbije se crta meta za odstrel. Jad i beda bolesnih umova.

Beogradjanin

pre 4 godine

Znači da režim AV uskoro uvodi vanredno stanje i policijski čas. Svo to spinovanje je bilo u tom cilju.

Izbeglica iz Srbije

pre 4 godine

Jadna smo mi država a sam predsednik ako smo spali na to da ih brani ovaj nepismeni politički parazit i skorojević. Predsedniče naš pod hitno se što pre ogradi i kurtališi od ovakvih što te brane kako ti ne bi došli glave. Opozicija ti pored ovih u tvojim redovima i ne treba

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija