• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.11.2019

18:21

ĐILASOVI UPOSLENICI MASNO LAŽU! Biljana Popović Ivković RASTURILA ĐILASOVCE: U redovima Dragana Đilasa nastala je PANIKA!

Politika

ĐILASOVI UPOSLENICI MASNO LAŽU! Biljana Popović Ivković RASTURILA ĐILASOVCE: U redovima Dragana Đilasa nastala je PANIKA!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Biljana Popović Ivković istakla je danas da je u redovima Dragana Đilasa nastala panika zbog njihove bolne spoznaje da istina pobeđuje njihove prljave laži

- Neverovatno je kakva je panika nastala u redovima Dragana Đilasa zbog za njih bolne spoznaje da istina uvek mora da pobedi njihove prljave laži ma koliko puta i ma koliko glasno pokušavali da ih podmetnu.

Đilasovi uposlenici, srećni i zadovoljni što im je dodelio da za njegov račun masno lažu i neupoznati sa postojanjem bilo kakvog osećaja odgovornosti za izgovoreno, u prethodnim danima nizali su seriju potpunih izmišljotina, koje su sustizale i prestizale jedna drugu.

- Naravno, bez ikakog osećaja stida i sramote što je cela zemlja svedočila o koliko nebuloznim neistinama je reč.

(FOTO) CRTAJU METE, POZIVAJU NA UBISTVO VUČIĆA, A ONDA ŠOPINGUJU U TRSTU! Đilasovci kukaju kako u Srbiji ništa ne valja, a provode se od POKRADENIH PARA!

Na sve moguće načine pokušali su da omalovaže još jednu nadasve uspešnu policijsku akciju zaplene narkotika u blizini State Pazove, da unize rad policijskih službenika dugogodišnjih profesionalaca, a u svom zanosu laganja poručivali su čak i direktoru policije da ne zna šta govori i da se MUP hvališe sa dva. tri grama zaplenjene droge.

- Naravno, njihovo blaćenje policije od kog se nisu libili ni časa, imalo je za cilj njihove mizerne političke napade na ministra Nebojšu Stefanovića. I to blaćenje ljudi koji su svojim neumornim radom već od početka godine zaplenili 6,2 tone narkotika i uhapsili skoro 800 dilera.

Pošti su im se laži rušile ko kula od karata, krenuli su i u nasrtaje na Andreja Vučića, brata predsednika Republike Srbije. I to je potpuno jasno - jedina politika koju Dragan Đilas i njegovi sledbenici imaju da ponude - bezočne laži, nasilje i agresija u kojoj se ne biraju sredstva, a jedno od Đilasvih omiljenih je svakako - udaranje na porodicu.

POTPUNI HAOS NA SEDNICI GLAVNOG ODBORA DS! Zbog neposlušnosti RASPUŠTENA omladina, OTKAZ SMS-OM!

- Bedni pokušaji kriminalizacije članova porodica bili su naravno u konačnici usmereni na predsednika Aleksandra Vučića, što je marketinški Veliki brat  naravno začinio sa naslovnim stranama svojih tabloida na kojima je predsedniku Srbije nacrtana meta na glavu uz pozive na njegovo ubistvo.

I tako se u besu razotkrio. Sve laži na putu ka njegovom krajnjem cilju, a to je diskreditacija predsednika Aleksandra Vučića ne bi li se Đilas i drugari vratili na vlast i nastavili da pljačkaju građane Srbije, pale su u vodu i pošto su pobijene samo i samo golom istinom, u redovima Saveza za Srbiju nastupila je opšta panika.  

Danas se Savezani pitaju kuda i šta dalje, jer znaju da ideju za bolji život građana nikada nisu ni imali niti je imaju, u narodu su prokazani kao dokazani lažovi, a gazda Đilas im je već mnogo besan.   


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jova

pre 4 godine

Cestim iZnosenjem lazi u javnosti postalo je jasno celom narodu na koji nacin opozicija zeli da se domogne vlaati .

srbo

pre 4 godine

Oni koji su normalni iz inata će preći u SNS.

Branislav

pre 4 godine

Neka Informer objavi sliku na naslovnoj strani na kojoj je snajper uperen u Đilasa ili Borka pa će građani Srbije videti kako će reagovati demo(N)krate i ostala bagra koja se sakriva iza te nemušte reči (demonkratije).

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija