• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.12.2019

17:30

KURTI SE KU*ČI DA IMA VEĆINU ZA FORMIRANJE VLADE! Još jedna poslanica na strani Samoopredeljenja!

Politika

KURTI SE KU*ČI DA IMA VEĆINU ZA FORMIRANJE VLADE! Još jedna poslanica na strani Samoopredeljenja!

Podeli vest

Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti tvrdi da je obezbedio još jedan glas manjinskih zajednica za novu vladu, navodeći da će bošnjačka poslanica Emilia Redžepi glasati za novu izvršnu vlast

- Emilia Redžepi će ponovo biti bošnjačka poslanica u Skupštini Kosova. Potvrdila da će glasati za mene kao premijera i za novu vladu - izjavio je Kurti, prenosi Kosovo Onlajn.

MAKRONE, LEGLO DŽIHADISTA NIJE U BiH, VEĆ U SRPSKOJ POKRAJINI! Profesor FPN ŠOKIRAO: Odavde se REGRUTUJU islamisti, čak i BUDUĆI PREMIJER IH PODRŽAVA, a krajnji cilj im je...

Prema njegovim rečima, oni su se sastali u Prizrenu i razgovarali o izazovima koje će nova vlada imati u pogledu ekonomskog razvoja, reforme obrazovanja, vladavine zakona, demokratizacije.

 

 


- Takođe smo razgovarali o jačanju institucionalnih veza sa Sandžakom i Sarajevom - rekao je Kurti.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija