• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.12.2019

10:17

VULIN: Snajper nije metafora za smrt, snajper je poziv na smrt!

Politika

VULIN: Snajper nije metafora za smrt, snajper je poziv na smrt!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da snajper nije metafora za smrt, već poziv na smrt

"Kao što se moglo i očekivati, prva naslovnica NIN-a sa snajperom koji nišani Vučića izazvala je gnev, druga u kojoj Danas crta Vučića pred snajperom izazvala je bes, treća na kojoj se Vučić gađa sa osam meta, gotovo tišinu. Svaka sledeća će biti samo dokaz da je pretnja Vučiću normalna a ispunjenje pretnje poželjno", izjavio je Vulin, koji je na poziv norveškog kolege u zvaničnoj poseti Oslu.

USTAŠE POLUDELE NA VUČIĆA! U želji da ga diskredituju, PRIPISUJU MU ČAK I SARADNJU SA BLICOM?!
 

"Pre nego nastave da nišane u Vučića na naslovnim stranama, neka urednici i karikaturisti NIN-a i Danasa stave svoje voljene ispred snajpera i neka se tada smeju. Snajper nije metafora za smrt, snajper je poziv na smrt", naveo je Vulin u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 4 godine

I dalje cute tuzioci. Raspustiti ih ai sudije ionako ih dzabe debelo placamo i neka radi svako sta god hoce. To sto pokusavaju je veoma opasno. Neznaju da bi svi bili meta. Uzmite se u pamet! Dosta vise meta i snajpera.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija