• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

02.12.2019

11:37

NJIHOVA JEDINA POLITIKA JE "UBITI VUČIĆA"! Vučićević otvoreno o skandaloznim naslovnim stranama NIN-a i Danasa! (VIDEO)

Politika

NJIHOVA JEDINA POLITIKA JE "UBITI VUČIĆA"! Vučićević otvoreno o skandaloznim naslovnim stranama NIN-a i Danasa! (VIDEO)

Podeli vest

Jedina poruka Đilasovog Saveza za Srbiju jeste "ubiti Vučića" na ovaj ili onaj način, jer samo tako bi uspeli da se domognu vlasti, kaže za Pink glavni i odgovorni urednik Infomera Dragan J. Vučićević

 

Vučićević podseća da je podrška SzS opala i da sada ne iznosi ni deset odsto, ali da ipak smatraju da im vlast pripada, pa rade na tome da u zemlji izazovu haos, a od predsednika prave legalnu i legitimnu metu. On ostiče i da sve što se sada dešava izuzetno podseća na period pred atentat na premijera Đinđića.

Foto: pink.rs

Naslovne strane na kojima su u predsednika Srbije Aleksandra Vučića uperene puške nose poruku koja je jasna, a na nju su prvi upozorili upravo oni koji nisu simpatizeri Vučićeve politike, kaže Vučićević.

- Novinar BIRNA-a Slobodan Georgiev, koji je sve samo ne Vučićevac, prvi je primetio da takva naslovnica nije normalna i istakao da se “to ne radi u zemlji u kojoj je ubijen premijer”. Čedomir Jovanović složio se da je ovakva objava skandalozna i neprimerena, a na kraju su i vlasnici nemačko-švajcarske firme, koja izdaje nedeljnik NIN, izjavili da je naslovnica neprimerena, te su je povukli – podseća Vučićević. 

Foto: pink.rs

Kaže da čelnici NIN-a, na čelu sa glavnim i odgovornim urednika Milanom Ćulibrkom, nisu našli za shodno da se izvine zbog skandala, već su poručili da "samo zločinački umovi mogu na taj način da protumače naslovnicu".

- Od 96 strana, na 90 je mržnja prema predsedniku Vučiću i Vladi. Bez ijednog dokaza svake nedelje prave haos u zemlji, a onda crtaju mete na Vučiću i otvoreno pozivaju na njegovo ubistvo. I to nije dovoljno, već se onda genijalni Koraks doseti, pa na naslovnu stavi karikirani snajper i metu na predsednika. Jasno je da se Koraks nije toga setio, nego mu je rečeno da tako uradi – kaže Vučićević. 

Foto: pink.rs

Zapitao je šta bi se desilo u bilo kojoj zemlji zapadnog sveta da se objavi naslovna strana sa uperenim snajperom u predsednika/premijera. Kaže da bi normalno bilo da se kolegijum nedeljnika izvini, ali da do toga neće doći jer to što je na naslovnici i jeste bila njihova poruka. 

- To jeste njihova poruka i to jeste njihova i politika Dragana Đilasa! Njegova jedina politika je "ubiti Vučića" na ovaj ili onaj način! Oni ne znaju kako bi drugačije došli na vlast, jer narod neće da glasa za njih, za Đilasa lopova i Obradovića koji poziva da se o predsedniku, dok leži na VMA, govore laži kako bi ga dotukao – kaže Vučićević i dodaje da je upravo ovo razlog zašto im je podrška jednocifrena. 

Kada su protesti tek počinjali da se organizuju, prema istraživanjima, imali su oko 16 procenata podrške u biračkom telu, dok su sada pali ispod 10 odsto.

- Dakle, Đilas i svih devet parčića Demokratske stranke zajedno nemaju ni 10 odsto podrške i kao takvi hoće na vlast i govore da im vlast pripada! Na osnovu čega vam pripada vlast? Onda, po toj logici, svako može da traži vlast – kaže urednik Informera za "Novo jutro". 

Dodaje da se od Vučića pravi legalna i legitimna meta, a "ono što se Zoranu Đinđiću radilo uoči atentata neodoljivo podseća na ono što rade Vučiću danas". Na delu su, kaže, dehumanizacija i kriminalizacija, odnosno izmišljanje ogromnog broja afera, na koje ne može da se stigne ni da se odgovori.

- Cilj je zatrpati Vučića, pa kada mu se sutra, ne daj Bože, nešto desi i neko ga ubije, onda će se reći da su ga ubili Rusi ili Amerikanci, Englezi, možda kriminalci ili "njegovi sa kojima se talio"… To je svrha svake laži i to je svrha naslovnice NIN-a – kaže Vučićević, podsećajući da se od ovakvih poziva na ubistvo nije ogradio ni SzS:

- A nije se ogradio jer je upravo to njihova politika – kaže Vučićević. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marinelica77

pre 4 godine

Da li ste vi iz SZS svesni da nikada necete biti na vlasti. Ma vi ne mozete da pobrojite na prstima sta je sve predsednik uradio,popravio ono sto ste vi srusili...a ne da uradite nesto za Srbiju...

Lane

pre 4 godine

Opozicija je dotakla dno. Našem predseniku ne može niko ništa , marod je uz njega !

zoran

pre 4 godine

U strahu su velike oči..zasto pravite svi sranje, jedni i drugi? Nalupali ste se para i pozicija i sad ste se svi usrali da moze biti frke..pa potucite se više i rešite nas bede. Ne volite vi narod o državu, volite samo svoje dupe i svi ličite jedni na druge. Mnogo ste nesigurni u sebe..i jedni i drugi..plašite se i jedni i drugi.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija