• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

03.12.2019

19:12

NE BIRAJU SREDSTVA DA DOĐU DO CILJA! Manjak: Obradović dokazuje da jedino nude laž protiv SNS

Politika

NE BIRAJU SREDSTVA DA DOĐU DO CILJA! Manjak: Obradović dokazuje da jedino nude laž protiv SNS

Podeli vest

Član beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nemanja Manjak izjavio je danas da lider Dveri Boško Obradović, kojeg naziva "patološkim lažovom, cirkuzantom i pajacem tajkuna (Dragana) Ðilasa", dokazuje da su laž i mržnja jedino što nude i čime se bore protiv rezultata koje je vladajuća stranka ostvarila

Kako je saopštila SNS, Manjak je rekao da Obradović ne može da pobegne od autoprojekcije zbog čega su mu omiljeni termini "klan", "afera", "mafija", "laž" i "krađa", ali i da se ne može verovati čoveku koji je "naredio prebijanje sopstvene odbornice, komandovao da se kamionom pregaze policajci, tukao novinarke i članice RIK-a".

 

POTRČKO KRIMINALNOG KLANA DRAGANA ĐILASA! Miličković: Obradoviću ništa nije sveto

Dodao je i da Obradović na sve načine želi da skrene temu sa pitanja koja se mesecima upućuju njegovom šefu Ðilasu, a na koja do danas nema odgovora, a koja se odnose na to kako je došao do milionskih profita u svojim firmama dok je obavljao javne funkcije.

- Ne birate sredstva da dođete do cilja, pa u toj besramnoj borbi za vlast Ðilas, Jeremić, Obradović i razne Tepićke, služe se gnusnim lažima i napadima na policiju, a u osnovi toga leži napad na Vučića, Stefanovića i njihove porodice - naveo je Manjak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija