• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2019

17:47

"POD HITNO GA TREBA UCMEKATI, ZAVRŠIĆE KAO KRALJ ALEKSANDAR"! Nove JEZIVE PRETNJE SMRĆU upućene predsedniku Srbije!

Politika

"POD HITNO GA TREBA UCMEKATI, ZAVRŠIĆE KAO KRALJ ALEKSANDAR"! Nove JEZIVE PRETNJE SMRĆU upućene predsedniku Srbije!

Podeli vest

Još se nije stišala bura zbog naslovnica NIN-a i Danasa, na kojima je snajper uperen u predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na internetu se pojavila nova pretnja smrću!

Na pfoilu na Fejsbuku izvesnog Mlađena Rađenovića objavljen je video u kom govori predsednik Vučić.

Iznad snimka je napisano sledeće:

"Bio je još jedan Aleksandar koji je vodio Srbiju pre nešto više od sto godina, pa je završio onako kako će završiti i ovo g*vno".

Foto: Printscreen Facebook

U jednom od komentara na pomenuti video pojavio se i još jedan poiv na ubistvo predsednika.

OVO NISAM DOŽIVEO NIKAD U ŽIVOTU! Vučić se nakon susreta sa Putinom obratio novinarima, a onda OTKRIO KAKO GA JE ISPRATIO PREDSEDNIK RUSIJE! VELIKA ČAST!

"Pod hitno g*vno ucmekati".

Foto: Printscreen Facebook

Izvesni Mlađen Rađenović javno se deklariše kao veliki obozavalac lidera Dveri Boška Obradovića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 4 godine

POD HITNO UHAPSITI ovog NECOVEKA !!!! DRZAVO hapsi bagru !!!!

MilosObilic1389

pre 4 godine

...Добро и шта онда...? Убијете Председника, прогласимо онда Ванредно стање и СВЕ ВАС ПОБИЈЕМО...!? Па је ли то демократија већине за коју "навијате"....? Је ли то потребно СРБИЈИ....? То би био увод у ГРАЂАНСКИ РАТ... ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ и постоје зато да се власт не би освајала ратом и сакидањем српских глава него: КОНКУРЕНЦИЈОМ ПОЛИТИЧКИХ ИДЕЈА НА ТРЖИШТУ... Па ко победи нек победи... А онда нека и "краде" када дође на власт...Сићи ће једном... Али, силом - то је већ позив на грађански рат...Али ко је мача латио, од њега је први посечен био...!!

ljuba

pre 4 godine

PRIVODJENJE POD HITNO I LAGANA OPUSTENCIJA U CZ....

Saradžogla

pre 4 godine

Svaki atentator će biti sigurno uhvaćen odmah ili vrlo brzo kasnije.A onda,bato,ete ti ga doživotna dok nekom robijašu ne padne mrak na oči!Moj savet je : - 'Beš snajper davaj olovku pa zaokruži! ... Da sam pameta odavno znam ali ovoliko ... To ti kažem

Svakom po zasluzi

pre 4 godine

Eto Kolinda traži da joj naprave čokoladicu koja će se zvati ČOKOLINDA!

Perica

pre 4 godine

Pa dobro bre ima li policije u ovoj zemlji? što je mnogo mnogo je !

Bojan

pre 4 godine

Ovakvo nesto je nedopustivo i skandalozno. Strasno je sta pojedini mogu da izuste i pomisle.

sinisa

pre 4 godine

Dosta je vise gospodo neprijatelji Srbije niko vama nije kriv sto ste nesposobni a patite od sposobnosti drugih.Vi ste samo malobrojne kukavice i stidite se za ono sto radite a vi nikada necete doci na vlast.

Milan

pre 4 godine

Braco Srbi ako vi nemozete očistiti smeće sa ulica SRBIJE, mi dolazimo iz Bosne da to uradimo mjesto vas. Podrška bratu Vucicu Srbinu iz Bosne.

Maxmen

pre 4 godine

Kakva je Srbija ako Vucica upucaju crno se pise i onima koji to zagovaraju ,glupsoni pametni i vi imate decu i porodicu.

Stojan

pre 4 godine

Svakoga ko preti bilo kome a pogotovo ljudima na raznim duznostima mora se odmah suditi pa u zatvor na teski rad. Obicni tupani nemaju argumente pa onda hajde na ustasluk.

Mira

pre 4 godine

Šta treba još da se desi pa da se pohapse ovi što prete.Jako sad Marinika ne vidi šta pričaju ove njene budale.Ds budale to normalan čovek nebi ni u snu govorio.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija