• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo-online/Informer.rs

04.12.2019

18:45

ZDRAVSTVENO STANJE SILVANE ARSOVIĆ LOŠE, ALI STABILNO! BOŽOVIĆ: Oni koji su plasirali lažnu vest o njenoj smrti moraće za to da odgovaraju!

Politika

ZDRAVSTVENO STANJE SILVANE ARSOVIĆ LOŠE, ALI STABILNO! BOŽOVIĆ: Oni koji su plasirali lažnu vest o njenoj smrti moraće za to da odgovaraju!

Podeli vest

Zdravstveno stanje Silvane Arsović je loše, ali stabilno i ona je pod stalnim okom lekara Kliničko – bolničkog centra u Severnoj Mitrovici, potvrdila je za Kosovo Onlajn potpredsednik Građanske inicijative SDP “Oliver Ivanović” Ksenija Božović i naglasila da će oni koji su danas plasirali lažnu vest o smrti Arsovićeve morati za to da odgovaraju pred nadležnim institucijama

- Čim sam čula za tu vest došla sam da se lično uverim kako je Silvana. Njeno stanje jeste loše, ali je ona živa. Smatram da je ovo još jedan vid pritiska na nju i zato će oni koji su objavili ovu lažnu vest morati da kažu odakle im takva informacija. Ako ne nama, onda nadležnim institucijama.

- Mi u Građanskoj inicijativi smo ovo shvatili i kao upozorenje. Ne daj Bože da se nešto loše desi Silvani, oni će odgovarati za to, a čim se bude oporavila, Silvana će podneti tužbu protiv njih - rekla je Božović.

ŠIPTARI LAŽIMA VRŠE DODATNI PRITISAK! DR IVANOVIĆ: Prištinski mediji objavili lažnu vest da je preminula Silvana Arsović!

Ona je istakla da se već godinama vrši psihološki pritisak na tu ženu i od strane kosovskog tužilaštva i kroz izjave koje daje i od kosovske policije.

- Smatramo da je ovo i jedan vid pritiska na tu zdravstenu ustanovu u kojem se Srbi leče, kako bi opet optužili Srbe da su krivi - rekla je za Kosovo Onlajn Božović.

Sekretarica ubijenog ildera GI SDP Olivera Ivanovića primljena je juče u koronarnu jedinicu Internog odeljenja Kliničko – bolničkog centra u Severnoj Mitrovici zbog pogoršanog zdravstvenog stanja izazvanog povišenim krvnim pritiskom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija