• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2019

09:58

NAJGORI GRADONAČELNIK U ISTORIJI BEOGRADA! Mirković: Đilas lažima pokušava sa sakrije lopovovluke!

Politika

NAJGORI GRADONAČELNIK U ISTORIJI BEOGRADA! Mirković: Đilas lažima pokušava sa sakrije lopovovluke!

Podeli vest

Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka će nastaviti da razvijaju Beograd i Srbiju i da se svuda i na svakom mestu bore za svetliju budućnost svih građana, bez obzira na konstantne laži Ðilasa, Jeremića, Obradovića i njihovih marioneta, poručio je danas član OG SNS u gradskom parlamentu Aleksandar Mirković

Mirković kaže da je Dragan Ðilas bio najgori gradonačelnik u istoriji, čije se, kako ističe, prevare mere stotinama miliona evra otetih od građana Beograda i Srbije.

U izjavi dostavljenoj medijima, Mirković ističe da Ðilas ponovo prevazilazi samog sebe i ludilo koje je zahvatilo sve u tom, prema njegovim rečima, propalom SzS-u.

- Nebuloznim optužbama i ponavljanjem mnogo puta istinom razbijenih laži, Ðilas misli da će time sakriti sve svoje lopovluke i marifetluke - naveo je Mirković.

Ukazuje da je Ðilas od propalog preduzetnika i 74.000 evra došao do bogatstva od 25 miliona evra i to samo u nekretninama.

Ðilasu, kaže, ni to nije bilo dovoljno pa je svojim firmama, kao pravi gospodar medija i reklamnog prostora na njima, obezbedio 620 miliona evra dobiti i to sve u vreme dok je bio državni i funkcioner DS-a.

Kao gradonačelnik Beograd i Beograđane je ekonomski uništio i zadužio za 1,2 milijarde evra dok je samo u dve afere Bulevar kralja Aleksandra i podzemni kontejneri proneverio čak 12 miliona evra - naveo je Mirković.

VUČIĆ O RASPADU DS: Đilas je moja desna ruka, sve što mi treba da se uradi, on to uradi!

Foto: Zoran Sinko

NAPREDNJACI RASTURILI ĐILASA: Eno Vučič se mnogo uplašio, POŠTO MU SE SPREMA NABIJANJE KESE I VIJAČA PO LEĐIMA, kako to samo ti i tvoj Bastać umete!

Podseće da je u vreme Ðilasove vlasti se propadalo i sve se gasilo sem, kako navodi, njegovog bogatstva koje je samo raslo.

- Dok se hiljade fabrika gasilo, više stotina hiljada ljudi ostajalo bez posla, Dragan Ðilas je sa svojim satrapama pustošio sve što je stigao, pa je tako i roditeljima naplaćivao duplo vrtiće i tako oštetio čak 15.000 porodica - naveo je takođe Mirković.

Zaključuje da iz svega navedenog je jasno da takva osoba poput Ðilasa ne zaslužuje da mu se poveri ni 100 dinara, a kamoli, kako kaže, budućnost Beograda i Srbije.

Bez obzira na konstantne laži Ðilasa, Jeremića, Obradovića i njihovih marioneta, Aleskandar Vučić i Srpska napredna stranka će nastaviti da razvijaju Beograd i Srbiju kao i da se svuda i na svakom mestu bore za svetliju budućnost svih građana - ističe Mirković.

Poredeći podatke iz perioda Ðilasove vladavine sa današnjim, Mirković ukazuje da sada Srbija ima nove fabrike, da je nezaposlenost u Beogradu 7,7 odsto, a da je u Ðilasovo vreme bila 25,5 odsto, prosečna plata prelazi 600 evra, dok je 2013. bila 460 evra...

Sve to su, ističe Mirković, najbolji dokazi i potvrda da se Srbija kreće u pravom smeru i da je, kako ističe ogromno poverenje građana koje ima Aleksandar Vučić, opravdano i potkrepljeno konkretnim rezultatima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija