• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

05.12.2019

10:09

SAMO SE VRTIMO U KRUG! Milena Ivanović o optužnici za ubistvo Olivera: Sve ovo je igra!

Politika

SAMO SE VRTIMO U KRUG! Milena Ivanović o optužnici za ubistvo Olivera: Sve ovo je igra!

Podeli vest

Optužnice koje su podignute za ubistvo Olivera Ivanovića ne nude ništa novo, sve smo to već čuli, i to je ono što obeshrabruje i ne uliva nadu, izjavila je udovica Olivera Ivanović, Milena

Ona je rekla da je očekivala nove podatke u optužnici i dokaze i da je razočarana što se to nije desilo.

- Samo se vrtimo u krug. Prvo kažu da je Milan Radoičić glavni optuženi, a onda njega nema u optužnici. Pojave se neka imena, pa se zatim ta ista imena više ne pominju. Dosta je nelogičnosti, dosta je stvari koje se ne poklapaju, a svi želimo i očekujemo da se prestane sa spekulacijama, manipulacijama... - rekla je Milena Ivanović za Blic.

PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA protiv šest osoba!


Ona kaže da je sumanuto da se na optužnici nalazi Silvana Arsović.

- Ono što sigurni znam, a ja sam neko ko je sa njom proveo mnogo godina zajedno, jesta da je ona jedan od retkih iskrenih prijatelja i nije mi jasno šta znači čitav ovaj proces protiv nje. Mogu da garantujem da nema nikakve veze sa onim što joj se stavlja na teret - rekla je Milena Ivanović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija