• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

05.12.2019

17:34

IZLETELI IZ CRNOG AUDIJA I LUPILI ŠAMARČINU... ĐILASE, DOKLE VIŠE?! Napad na aktivistu SNS nasred ulice!

Politika

IZLETELI IZ CRNOG AUDIJA I LUPILI ŠAMARČINU... ĐILASE, DOKLE VIŠE?! Napad na aktivistu SNS nasred ulice!

Podeli vest

Nepoznati počinioci izašli su iz crnog automobila "audi A3" i napali našeg stranačkog aktivistu tako što su mu udarili šamar, saopštio je danas Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke

- Sada već svakodnevne pretnje, neopisiva mržnja, nasilje i agresija koje šire Ðilasovi podanici prevazilaze sve granice, otišli su još dalje i sada su verbalni napadi postali fizički - navodi se u saopštenju.

ĐILASE, DŽABE SE ŽALIŠ, STRANCI VIŠE NE ODLUČUJU KO ĆE VLADATI U SRBIJI! Pročitajte kako je Vulin objasnio stanje stvari lideru Saveza za Srbiju!

Gradski odbor SNS, dalje, poručuje političkim neistomišljenicima i, kako ih naziva, vandalima da ih neće uplašiti i da će nastaviti borbu za jaku i stabilnu Srbiju.

- Pošto oni nemaju ni trunku političkog programa i ideje, jedino što građanima nude jesu nasilje, mržnja, linč, kese na glavama i vraćanje u njihovu mračnu prošlost - zaključuje se u saopštenju, uz poziv nadležnim državnim organima da što hitnije pronađu počinioce i da ih sankcionišu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 4 godine

Niko od nas obicnih gradjana nije siguran kada neko tek tako iz cista mira moze na sred ulice da Se fizicki obracunava sa prolaznicima. Djilasovi sledbenici bi morali da vode casniju politiku a ne ovako nasilnu.

Ljubiša

pre 4 godine

O,ja sam siguran 100%,oni su kukavice i biraju,kao hijene,one slabije,ali...kad nalete,nemoj posle da bude ''Nisam znala,nisam verovala''.Oni će za ''crtu'',i žene da napadaju,ali...e,o tom ''ali'' neka razmišljaju.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Има ли тај АУДИ А-3 и неке регистарске ознаке...? Штета што није регистрован...Знали би власника...

Lane

pre 4 godine

Djilasovce treba najostrije kazniti za svoja ponašanja !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija