• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

06.12.2019

15:17

(VIDEO) ŠIPTARSKI POLICAJAC OTIMAO SRPKINJI ZASTAVU IZ RUKE, VUKAO JE... Iživljavanje u Kosovskoj Mitrovici! Žena krenula na GROB RODITELJA, pa doživela BRUTALNO MALTRETIRANJE!

Politika

(VIDEO) ŠIPTARSKI POLICAJAC OTIMAO SRPKINJI ZASTAVU IZ RUKE, VUKAO JE... Iživljavanje u Kosovskoj Mitrovici! Žena krenula na GROB RODITELJA, pa doživela BRUTALNO MALTRETIRANJE!

Podeli vest

Mrze sve što je srpsko!

Srpkinja koja je pre četiri dana htela da pređe most u Kosovskoj Mitrovici noseći srpsku zastavu bila je zaustavljena od strane tzv. kosovske policije, a sada je isplivao snimak maltretiranja nesrećne žene!

Kako prenose mediji, žena je krenula na grob svojih roditelja, a onda je doživela maltretiranje i bila suočena sa više pripadnika tzv. kosovske policije koji joj nisu dali da pređe most.

VUČIĆU, NE OSLANJAJ SE NA RUSKU VOJSKU! Odmah posle sastanka u Sočiju, Vašington pojačao pritisak na Srbiju! Oglasio se Palmer i UPOZORIO!

 

Očigledno je lažnoj kosovskoj policiji zasmetalo to što je žena imala kod sebe srpsku zastavu, pa su počeli da je maltretiraju, vuku za jaknu i ograničavaju joj slobodu kretanja.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragi

pre 4 godine

I...? Šta sad? Gde je Srbija da zaštiti ovu hrabru Srpkinju? I da li uopšte može?

MilosObilic1389

pre 4 godine

Policajac bez kape...? To ne može biti pravi službenik policije... Gologlav policajac... - Teža povreda radne obaveze, disciplinska prijava...,!

ASemjonov

pre 4 godine

Kada ce doci kraj torturi srpskih gradjana na srpskoj zemlji?!

mihailiovic

pre 4 godine

Da Putinova Rusija sa vojnom silom uspostavi Ustavni i teritorijalni suverenitet nad Nato EU vojno okupiranoj junzoj Srbiji Kosovo i Metohiji

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija