• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.12.2019

13:01

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Opoziciji je jedini plan da kriminaliziju Vučića i od njega naprave metu! ISTA MATRICA JE KORIŠĆENA PRED UBISTVO ĐINĐIĆA!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Opoziciji je jedini plan da kriminaliziju Vučića i od njega naprave metu! ISTA MATRICA JE KORIŠĆENA PRED UBISTVO ĐINĐIĆA!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević bio je gost Novog jutra na TV Pink gde je govorio o neprestanim i koordinisanm napadima na predsednika Srbije

Komentarušući naslovnu stranu vikend izdanja Informera, Vučićević je rekao da zamerke na nju imaju upravo oni koji rade o glavi predsedniku Vučiću.

- Zameraju nam što smo stavili naslov na naslovnu stranu Informera "Ubiti Vučića", i to baš oni koji su uperili cev snajpera u njega - rekao je Vučićević, i npodsetio na naslovne strane NIN-a i Danasa.

- Mi smo samo napisali ono što je činjenično stanje - jedina politika opozicije je da se ubije Vučić - rekao je Vučićević.

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE VUČIĆ POKOPAO PROVOKATORE SA N1: Vi mislite da bih ja izašao da kažem da Babić nije upravljao autom, a da jeste? ONDA SE POSTAVLJA PITANJE KAKVU STE SVE IZMIŠLJOTINU SPREMNI DA KAŽETE!

Kao najnoviji primer da se protiv Vučiča vodi najprljavija kampanja, Vučićević je govorio i o slučaju "Jovanjica".

- Tajkun Dragan Đilas i njegovi poslušnici iz vrha SZS u bolesnoj medijskoj kampanji, bez i jednog jedinog dokaza, optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je sarađivao sa Predragom Koluvijom, vlasnikom firme 'Jovanjica' koji je 26. novembra uhapšen sa četiri tone marihuane? Đilasovci uporno ponavljaju laži da su plantaža na kojoj je pronađena marihuana i njen vlasnik Koluvija 'državni projekat', ali ne objavljuju nikakve dokaze za to.

Foto: printscreen

- Vučićeva vlast uhapsi jednog od uzgajivača marihuane, i onda jedan deo opozicje krene da ga napada i da tvrde da je Koluvija prvi poziv uputio Andreju Vučiću. Tvrdili su da imaju dokaze, ali ih nemaju. Kada je ministar Stefanović rekao da nije bilo poziva, kada je njegova advokatica isto to rekla i kada su pokazali listing, onda su ućutali. Onda su rešili da direktno napadnu predsednika Vučića - kazao je Vučićević.

Vučićević je nastavio da raskrinkava laži "đilasovaca", uz trvdnju da im je cilj upravo to - da ubiju Vučića.

- Jer, ako sve to radite, jasno je da želite da ga kriminalizujete i od njega napravite metu za potencijalno ubistvo, ili da ga toliko iznervirate da mu narušite zdravlje. A to je ista matrica koja je korišćena i pre ubistva Zoran Đinđića - rekao je Vučićević.

POGLEDAJTE KOMPLETNO GOSTOVANJE VUČIĆEVIČA NA TV PINK:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lane

pre 4 godine

Opozicija se svojim ponasanjem dotakla dno dna !

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija