• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

07.12.2019

23:37

NIJE PRVI LJOTIĆEVAC KOJI JE POKUŠAO DA UVREDI SKUPŠTINU! Vulin: Obradović ponizio simbol svih Srba!

Politika

NIJE PRVI LJOTIĆEVAC KOJI JE POKUŠAO DA UVREDI SKUPŠTINU! Vulin: Obradović ponizio simbol svih Srba!

Podeli vest

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je večeras da Boško Obradović "nije prvi ljotićevac koji je pokušao da ponizi Skupštinu Srbije, ali je prvi koji je za to pokušao da iskoristi zastavu Srbije"

- Nijedan neprijatelj Srbije se ne bi setio da tako uvredi simbol svih Srba. Izgleda da su to Obradovića naučili stranci kada su sa njim dogovarali da pomeraju izbore i dele vlast bez građana Srbije - rekao je Vulin komentarišući pokušaj Boška Obradovića da zastavom Srbije razvali vrata Narodne skupštine, saopšteno je iz PS.

(VIDEO) OVAJ STVARNO NIJE NORMALAN! Boško Obradović pokušao DA RAZVALI VRATA SKUPŠTINE I TO ZASTAVOM SRBIJE! PONIZIO NAŠU NACIONALNU SVETINJU!

- Jutros je vrhovni komadant Vojske Srbije Aleksandar Vučić postrojio moderno i nikada jače vazduhoplovstvo naše vojske, i obradovao sve Srbe. Večeras je Boško Obradović učinio sve što je mogao da se neprijatelji Srbije obraduju, da se ne govori o obnovljenoj snazi Srbije već o ludilu i sramoti - ocenio je Vulin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

On ljotičevac,ti julovac,vuk dlaku menja a čud nikad.

MilosObilic1389

pre 4 godine

....Зашто је Вама БОШКО толико важан...? Зашто је је БОШКО толико страшан...? Зашто се БОШКА толико плашите...? Зашто БОШКУ сваког дана у медијима толико простора дајете...? Да ли је БОШКО вредан тога да сваког дана новине носе у наслову његово име...? Треба ли БОШКО да се рекламира бесплатно...? Зашто је актуелној ВЛАСТИ потребан неки БОШКО да на њему граде поглед на свет ? Може ли без БОШКА да се одржи било која конференција за штампу Председника или Министра ? Желим барем један одговор на ова постављена (реторичка!) питања... За сада немам...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija