• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2019

10:09

OVDE DRŽAVA MORA DA REAGUJE! Vladimir Đukanović oštro osudio pokušaj upada Đilasovog Boška Obradovića u Skupštinu!

Politika

OVDE DRŽAVA MORA DA REAGUJE! Vladimir Đukanović oštro osudio pokušaj upada Đilasovog Boška Obradovića u Skupštinu!

Podeli vest

Poslanik SNS Vladimir Đukanović oštro je na Instagramu osudio sinoćni divljački pokušaj Đilasovog Boška Obradovića i njegovih malobrojnih sledbenika da upadnu u Dom narodne Skupštine i skrnavljenje nacionalnih simbola Srbije


- Šta je smisao nasilja bez smisla? Šta je poenta razvaljivanja vrata institucije na koju narod prenosi suverenitet? Sukob? Sa kim? Sa poslanicima koje je narod birao? Ovde država mora da reaguje! - poručio je Đukanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Aman ljudi,vlastodršci da li ste više normalni,manite se pisanija po instagramu,tviteru i ostalim glupostima,nego nalazite rešenje za ovakve i rešavaj te probleme,zatvaraj te,sudite,kažnjavaj te pa neka se on zove i kralj.Kakav bre poslanički imunitet,skidaj te mu to,valjda imate pravo,menjaj te sudije,tužioce jer ovo može da dovede i do neželjenih posledica,a posle će te se kajati.

lale

pre 4 godine

Ovde prvo sluzba treba da reaguje pa posle sudstvo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija