• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2019

17:47

ZELENOVIĆU, NI U TVOJOJ MESNOJ ZAJEDNICI TE NE PODNOSE! GO SNS Šabac pita ŠERIFA tog grada: U čije ime ćeš govoriti u Evropskom parlamentu?!

Politika

ZELENOVIĆU, NI U TVOJOJ MESNOJ ZAJEDNICI TE NE PODNOSE! GO SNS Šabac pita ŠERIFA tog grada: U čije ime ćeš govoriti u Evropskom parlamentu?!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu želi javno da postavi pitanje gradonačelniku Nebojši Zelenoviću u čije ime će sutra da govori u Evropskom parlamentu? Rezultati takozvanog referenduma koji je u nedelju organizovao upravo šabački gradonačelnik, pokazali su da Zelenović nema legitimitet da se obrati ni u svojoj mesnoj zajednici “Žika Popović” u kojoj je od ukupno 6.119 birača, poverenje dobio od njih 138, kažu iz ovog odbora

- Dok građani, ne samo Šapca već i čitave Srbije, sa nestrpljenjem čekaju presudu za Zelenovićeve malverzacije sa budžetom grada Šapca iz 2015. godine teške fantastičnih pet miliona evra, on ne gubi vreme, već nastavlja da vodi kampanju protiv svoje države pred strancima. Nebojša Zelenović još uvek nije spreman da prihvati da su ga odbacili i najbliži susedi, pa bes zbog gubitka poverenja sugrađana preliva na neprirodnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali i svim ostalim političkim neistomišljenicima. 

U “spektakularnoj” najavi svog sutrašnjeg nastupa u evropskom parlamentu, gradonačelnik Šapca ističe da će govoriti o “svim aspektima Vučićevog režima i odsustvu minimuma uslova za normalan život bez kog nema ni slobodnih izbora”. Nadamo se da će Zelenović sutra ispraviti nepravdu od pre godinu dana kada je evroparlamentarcima u Strazburu uskratio objašnjenje kako je došao na vlast u Šapcu. A iskreno se nadamo da će svojim evropskim partnerima poneti i rezultate referenduma održanog u nedelju u Šapcu - zaključuje GO SNS Šabac.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Када ћемо у Шабац на.... - "Вашар"...? Хоћемо...!

slađa

pre 4 godine

Neka ponese prijavu DRI za malverzacije sa budžetskim sredstvima u Brisel. To mu je najbolja preporuka. Oni veoma vole ove kao Zelenović. A Srbija naročito "poštuje".

Svedok

pre 4 godine

Ne razumem inertnost i nesposobnost zvaničnih državnih organa. Ako se ne varam, Srbija ima još predstavnika u EP - zašto oni ne ponesu sudske optužnice za korupciju za koje Zelenović sedi na optuženičkoj klupi u sudnici i predaju ih predsedavajućem i celom EP pokažu koliko je on kredibilan govornik? Garantujem da bi 75% poslanika napustilo salu dok on pljuje po svojoj zemlji. Ako EU zvaničnici nešto vole to je da neko javno bude raskrinkan za korupciju, mada su defakto svi oni do guše u korupciji.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija