• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.12.2019

16:31

KUKAVIČKE PRETNJE TERORISTA NAS NEĆE ZAUSTAVITI! Đurić odgovorio na sumanute najave iz Prištine o hapšenju srpskih zvaničnika!

Politika

KUKAVIČKE PRETNJE TERORISTA NAS NEĆE ZAUSTAVITI! Đurić odgovorio na sumanute najave iz Prištine o hapšenju srpskih zvaničnika!

Podeli vest

Ekstatična nekrofilija terorističkih piona, poput Ziberaja, Pacolija i Toma Gašija, ne može da prikrije činjenicu da su pokretači sukoba na Kosovu i Metohiji i najveći zločinci bili ljudi koji se danas predstavljaju kao politički lideri albanskog naroda, kaže Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM


- Da tragedija bude veća, na njihovim zločinačkim rukama je jednako krv Srba i Albanaca, i oni danas, kao i devedesetih godina prošlog veka, ne prezaju od zlodela kako bi ostvarili svoje terorističke i kriminalne ciljeve. Svi građani KiM, bez obzira na nacionalnost, jesu taoci njihove krivice, i oni će očigledno biti spremni da na svaki način spreče da ih sustigne pravda, a bojim se da neće prezati ni od izazivanja novih nemira i sukoba - rekao je Đurić.

Oni koji se danas bave politikom na Kosovu i Metohiji, a savest im je čista, bilo zato što su bili premladi za rat ili nisi želeli da učestvuju u privatnoj gerili grupice šefova kriminalnih gangova, moraju da se ograde od ludačkih pretnji i poruka UČK vrhuške i budu glas razuma, a ne učesnici u antisrpskoj histeriji, saopštila je Kancelarija za KiM.

- Pretnje fejsbuk i tviter heroja poput Ziberaja, Pacolija i Gašija, jesu deo tragikomične predstave, koja je u ovom trenutku više komična, ali ima potencijal da postane i tragična. Zato je neophodno uložiti napore da se svi glumci u tom ludačkom igrokazu zaustave i spreče u svom mahnitanju pre nego što bude kasno - zaključuje Đurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 4 godine

Srbija je jaka drzava i nikada se nije niti ce se bojati pretnji sa Kosova.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija