• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Južne vesti

11.12.2019

18:08

ĐILAS PUK'O! Napustio ga njegov prvi čovek u Nišu, pa otkrio: NISAM MOGAO DA TRPIM DIKTAT IZ BEOGRADA, PREKIDAM BOJKOT!

Politika

ĐILAS PUK'O! Napustio ga njegov prvi čovek u Nišu, pa otkrio: NISAM MOGAO DA TRPIM DIKTAT IZ BEOGRADA, PREKIDAM BOJKOT!

Podeli vest

Nakon smene sa mesta prvog čoveka Stranke slobode i pravde u Nišu, Branislav Jovanović napustio je Đilasovu stranku, a odlučio je i da prekine bojkot parlamenta, pa će se vratiti u skupštinske klupe na sednici u ponedeljak 16. decembra

Obrt na niškoj političkoj sceni koji se desio juče, ima i nastavak - Branislav Jovanović prvi je koji prekida bojkot.

Kako je najavljeno, Skupština Grada Niša održaće se u ponedeljak, gde će budžet za narednu godinu biti glavna tema. Učestvovaću u radu te sednice, jer se radi o najvažnijem dokumentu za funkcionisanje Grada, za šta imamo konkretne predloge i rešenja - kaže Jovanović.

Stranka slobode i pravde jedna je od najtvrđih zagovornika bojkota, pa je razlaz bio neminovan.

 

DŽABA STE KREČILI! SRPSKA OPOZICIJA OTIŠLA DA KUKA U EVROPSKOM PARLAMENTU, SLUŠALO IH DESET LJUDI! (FOTO)

 

Jovanović kaže da mu je bojkot sednica bio nepodnošljiv i da ne želi da bude nemi posmatrač sednica.

Ne samo sednice, već i inicijative su bile problem, kako kaže, a i beogradski diktat.

Zabranjivane su mi odborničke inicijative da bilo šta pokrećem u vezi sa Skupštinom, a ja direktivu iz Beograda nikad nisam podnosio, najbolji dokaz za to je što se nikada na izborima nisam krio iza beogradskih lidera nego sam uvek izlazio na svoje ime i prezime. Zato osećam obavezu prema građanima Niša da se vratim u Skupštinu gde imamo TV prenos uživo, gde građani jedino mogu da čuju istinu - zaključuje Jovanović.

SAD STE PALI NAJNIŽE! Đilasova i Boškova koalicija USRED BRISELA PRIZNALA NEZAVISNO KOSOVO! (VIDEO)

 

Ponavlja da nikad nije odustao od svoje odborničke grupe “Niš, moj grad”.

Podsetimo, juče su iz SSP potvrdili da je Jovanović smenjen sa mesta predsednika Inicijativnog odbora, a da će u Nišu formirati povereništvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Ništa čudno, preletač bio preletač ostao ! ! ! ! ! !

miro

pre 4 godine

Zaista dosta, zašto nam svaki dan pišete o tom nikogoviću. Mnogo zanimljivije da umesto toga napravite feljton o štićenicima ustanove Laza Lazarević. Znamo da nas je pokrao. Znamo da ga štite isti oni koji su nas bombardovali, znamo ko je i šta je. Dosta više ignoriši te ga kao nečastivog. Kada budemo dovoljno jaki onda ga smesti te tamo gde treba. Ovako živim i nadam se da više nikada u životu neću čuti to prezime.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija