• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2019

18:39

OPOZICIJO, CIVILIZUJ SE! Omladina EPP pozvala opozicione lidere u Srbiji da se uzdrže od PRETNJI I NEDEMOKRATSKIH POSTUPAKA!

Politika

OPOZICIJO, CIVILIZUJ SE! Omladina EPP pozvala opozicione lidere u Srbiji da se uzdrže od PRETNJI I NEDEMOKRATSKIH POSTUPAKA!

Podeli vest

Omladina EPP pozvala je danas opozicione stranke u Srbiji i njihove lidere da se uzdrže od pretnji i nedemokratskih postupaka

Najveća politička organizacija mladih Omladina Evropske narodne partije (YEPP) pozvala je danas opozicione stranke u Srbiji i njihove lidere da se uzdrže od pretnji i nedemokratskih postupaka koji mogu da naruše stabilnost u državi uz konstataciju da bi politička debata trebalo da se vodi u parlamentu "kao u svim drugim civilizovanim društvima", saopštila je danas ta organizacija.

- YEPP poziva te opozicione stranke da učestvuju u unutarstranačkom dijalogu o unapređenju izbornog procesa u Srbiji i da se pridruže drugim opozicionim strankama koje već učestvuju u tom dijalogu. Jedino kroz dijalog, a ne kroz bojkot i otvorenu konfrontaciju moguće je postići kompromisno rešenje o bilo kom pitanju - navodi se u saopštenju.

ĐILAS PUK'O! Napustio ga njegov prvi čovek u Nišu, pa otkrio: NISAM MOGAO DA TRPIM DIKTAT IZ BEOGRADA, PREKIDAM BOJKOT!

 

Istovremeno, ta organizacija je ocenila da je poziv jednog dela opozicionih stranaka u Srbiji na bojkot predstojećih izbora "neodgovoran čin koji može da naškodi demokratiji u Srbiji" i izrazila je zabrinutost zbog određenih dogadaja tokom protesta jednog dela opozicije.

- Zabrinjavaju i incidenti poput nasilne provale u zgradu nacionalne televizije motornom testerom, nedavne privremene blokade zgrade RTS-a, pokušaja nasilnog prodora u parlament i sprečavanja predsednika i drugih zvaničnika da pristupe svojim kancelarijama - navodi se u saopštenju.

SAD STE PALI NAJNIŽE! Đilasova i Boškova koalicija USRED BRISELA PRIZNALA NEZAVISNO KOSOVO! (VIDEO)

 

YEPP podseća da je pravo glasa na fer izborima jedno od osnovnih prava i elemenata demokratije i pozvala građane Srbije, a posebno mlade da koriste svoja prava na predstojećim izborima u proleće 2020. i da odluče o svojoj budućnosti i da doprinesu napretku zemlje ka evropskom putu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lane

pre 4 godine

Opozicija je svojim ponasanjem dotakla dno ! Krajnje je vreme da se odazovu pameti !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija