• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

17.12.2019

12:27

BOŠKO, DOKLE ĆEŠ DA LAŽEŠ LJUDE? KAD SI VIDEO MIGRANTE U ČAČKU? Vulin "razmontirao" lidera Dveri: ŠTO NE ORGANIZUJEŠ PETICIJU PROTIV MARSOVACA?

Politika

BOŠKO, DOKLE ĆEŠ DA LAŽEŠ LJUDE? KAD SI VIDEO MIGRANTE U ČAČKU? Vulin "razmontirao" lidera Dveri: ŠTO NE ORGANIZUJEŠ PETICIJU PROTIV MARSOVACA?

Podeli vest

Koliko migranata je Boško Obradović video u Čačku, upitao je danas ministar aleksandar Vulin, povodom peticije koju su Dveri pokrenule protiv migranstke politike vlasti. Ministar je za TV Pink rekao da predsednik Dveri, umesto da pohvali državu i vladu jer su uspeli da iskontrolišu migrantsku krizu, pokušava da na toj nesreći pridobije neki poen

 

- Obradović se kleo i plašio građane Srbije da 400.000 migranata dolazi u Srbiju, da 400.000 migranata ostaje u Srbiji, da se za njih se gradi grad na jugu Srbije. Sve te laži smo mi slušali od njega - rekao je Vulin.

Vulin je naveo da je kroz Srbiju prošlo više od milion ljudi, a da nije bilo skoro ni jednog incidenta, te da su građanu zastićeni i da svakodnenvni život nikome nije bio ugrožen.

- On skuplja peticiju u Čačku protiv migranata. Koliko migranata je bilo u Čačku? Neka nađu tog jednog jedinog migranta koga su videli u Čačku - rekao je Vulin.

Dodao je da migranti tamo ne prolaze, jer nemaju želju da budu tamo, kao što neće ni u Beogradu niti u jednom gradu u Srbiji da žive, već su došli da b što pre napustili našu našu zemlju.

Vulin je poručio da se na strahu i mržnji uvek mogu dobiti neki poeni.

- Možete da nađete nekog uplašenog čoveka kome ćete reći - ''migranti su krivi za to što ti nemaš posao'' ili ''migranti će doći u Čačak i uzeće ti Čačak''. Posle kažete ljudima da branite Čačak. Od koga branite Čačak? Od migranta koji nikada nisu ušli u Čačak? Od onih 400.000 što ste lagali da će doći u Srbiju? Od onih 400.000 što ste rekli da su već naseljeni na teritoriji južne Srbije - rekao je Vulin.

On je dodao da je sam na čelu vladine Radne grupe za rešavanje posledica migrantske krize i da se od 2015. godine se bavi tim problemom, a da se za to vreme, zahvaljujući predsedniku, država uspešno i efikasno bavi tim problemom, i to, kaže, najefikasnije i najuspešnije u celoj Evropi, prema mišljenju čitave Evrope.

Vulin je naveo da je bilo mnogo onih, posebno sa Zapada, koji su smatrali da će migrantska kriza svoj krvavi epilog da doživi na prostoru Srbije. kao i da je pažnja svetskih medija bila usmerena prema nama da bi pokazali da smo neorganizovani, da se bojimo stranaca, da smo narod koji mrzi ljude i da ćemo napasti pripadnike druge vere, nacije.

- Oni nisu bili srećni kada su videli kako se to razvija i uvek nađete nekoga ko skuplja peticiju protiv migranata u Čačku koje nikada nije video. To vam je kao kada u Beogradu skupljate peticiju protiv marsovaca koje nikada niste videli - rekao je Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 4 godine

ljudi ajde da se organizujemo i da pisemo peticiju protiv boravka noska obradovica u beogradu. on je poslanik u skupštini srbije u koju ulazi samo da primi platu i dodatke. u skupštinsku salu ne ulazi. pravi stetu po beogradu i drži u skupštinskom holu konferencije za novinare na kojima besomučno laze. kao rodjeni beogradjanin prvi mu uskraćuje boravak u beogradu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija