• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.12.2019

21:00

NE ZNAM DA LI NEKO PREVODI FABRICIJU, ALI AKO JE ČUO ŠTA ĐILAS KAŽE... Vulin odbrusio opoziciji: Mene interesuje šta misle građani Srbije, a ovi iz SzS neka pričaju!

Politika

NE ZNAM DA LI NEKO PREVODI FABRICIJU, ALI AKO JE ČUO ŠTA ĐILAS KAŽE... Vulin odbrusio opoziciji: Mene interesuje šta misle građani Srbije, a ovi iz SzS neka pričaju!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je na kritike lidera SSP Dragama Ðilasa upućene šefu delegacije EU Semu Fabriciju uz poruku da ne zna da li se Fabriciju "prevodi" šta govori opozicija, ali i da njega za razliku od Ðilasa, ne interesuje sta misli Fabrici već šta misle građani Srbije

Vulin, naime, konstatuje da ne zna da li Fabriciju neko prevodi, ali napominje da bi šef delegacije EU trebalo da čuje šta na konferencijama za štampu prestavnici SzS Obradović, Aleksić, Jeremić, Ðilas govore o neistomišljenicima.

- Da li su mu preveli da su predsednicu parlamenta nazvali fuksom, Ani Brnabić pretili silovanjem, poslaniku Rističeviću psovali tek umrlu majku? Ne znam da li je prevodiocima bilo isuviše neprijatno da mu prevedu šta su vođe SzS govorile porodici Aleksandra Vučića? - naveo je ministar odbrane odgovarajući na izjavu šefa Delegacije EU u Srbiji da postoji zabrinutost Unije zbog medijskog okruženja u Srbiji.

STIGAO IZVEŠTAJ OEBS O PREDSTOJEĆIM IZBORIMA! Stefanović: Slika stanja do 15. novembra

 


Ministar odbrane u saopštenju koje je dostavljeno medijima pita i da li Fabrici zna da Ðilas traži da se bez zakona smenjuju članovi nezavisnih tela, da traži da se bez promene zakona odlažu izbori, a da se privatna televizija Pink sruši i zabrani njen rad.

- Da li je Fabriciju javljeno da su pristalice sa liderima SzS upadale u RTS noseći motorne testere, da su pokušali da upadnu u Skupštinu, da su prebijali novinarke Pinka, vređali novinare Informera, Studija B, TV Pančeva, a novinare RTS-a fizički sprečili da uđu u kuću u kojoj rade? Da li Fabrici zna da su iz SzS bez i jednog poludokaza optuživali Andreja Vučića da je štitio čoveka optuženog za gajenje marihune bez obzira na to što tog čoveka nikada nije video ni čuo - pitao Vulin.

NIJE SRBIJA NJEGOV NIVO! Vuk Jeremić se bahati u Rokfeler centru! (VIDEO)



Konstatuje, međutim, da nije ni vazno da li mu prevode, ali porucuje da Srbijom neće sigurno vladati stranci.

- Nije me briga šta misli Fabrici, ali me je briga šta misle građani Srbije. U tome se razlikujem od Ðilasa i zaposlenih u SzS - rekao je ministar Vulin.

Ðilas je ranije danas kritikovao Fabricija zbog njegovih ocena o napretku u radu parlamenta i pitao da li mu neko prevodi "šta u parlamentu za sve koji drugačije misle govore poslanici vladajuće većine Martinović, Orlić, Rističević, Atlagić...

- To što izgovaraju o ljudima iz opozicije, da i ne pominjemo - naveo je u pisanoj izjavi Ðilas.

Fabrici je inace ranije danas na jednom panelu o proširenju i Zapadnom Balkanu pomenuo izveštaj Evropske komisije iz maja i konstatovao da su u međuvremenu uvažene određene sugestije kad je reč o radu parlamenta i naveo da po pitanju stanja u medijima dosta očekuje od medijske strategije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 4 godine

Nije to opozicija to je čista peta kolona. Ljudi koji rade protiv svoje zemlje, brukaju je i omalovažavaju u inostranstvu, plaćenici i tajkuni koji rade za strane interese ne mogu biti ništa drugo do izdajnici Srpskog naroda. Takve smo u ratu zvali i Kvinslizima.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija