• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.12.2019

15:01

NEKO JOJ OPASNO DRMA KAVEZ! Edita Tahiri napala Ramu zbog "mini Šengena" - PRIVIĐA JOJ SE VELIKA SRBIJA!

Politika

NEKO JOJ OPASNO DRMA KAVEZ! Edita Tahiri napala Ramu zbog "mini Šengena" - PRIVIĐA JOJ SE VELIKA SRBIJA!

Podeli vest

Bivša šefica pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom Edita Tahiri izjavila je da premijer Albanije Edi Rama ne shvata da je inicijativa o "mini-Šengenu" osnova za stvaranje "velike Srbije"


Tahiri je na svojoj Fejsbuk stranici napisala da je to jasno svim Albancima, osim albanskom premijeru Ediju Rami.

- Zadovoljna sam efikasnim i strateškim potezima Albanaca u cilju zaštite svojih nacionalnih interesa i sprečavanja srpske hegemonije na Balkanu - napisala je Tahiri na Fejsbuku.

Podsetimo, Tahiri je nedavno izjavila da ukoliko Srbija ne prizna nezavisno Kosovo u postojećim granicama dogodiće se rat.

- Ako Srbija ne prizna Kosovo u postojećim granicama, kao nezavisnu državu, imaćemo i rat - rekla je Tahiri na  konferenciju "Put ka konačnom sporazumu između Kosova i Srbije".

Ona je istakla da dijalog između Srbije i Kosova nije prekinut zbog taksi već zato što je "država Kosovo bila u opasnosti" i dodala da Kosovo i Srbija nisu "dve Nemačke".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aldo

pre 4 godine

Opet Amerikanci drmaju kavez. Plaše se da ne ostanu bez uticaja. Po svaku cenu će gledati da sruše mini-Šengen.

gogi

pre 4 godine

Pa nasi barataju sa izrazom "Velika Albanija", a sada se ovi "dosetili" da upotrebe izraz iz 90-ih "Velika Srbija" kao kontra..... i umesto da se dogovaraju samo se pljuju... a sto se tice amera on cim srede probleme sa Trampom, ima da krenu kao "buldozer" po nama i kosovarima , a tu Rusija nece moci da nam pomogne ionako nas spijuniraju.....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija