• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.12.2019

22:09 >> 22:10

DOKTORI SU MI REKLI DA NEMA ŠANSE DA SE TO DESI, A JA SAM DOTAKAO ĆIVOT I POGLEDAJTE SAD! Davidović u Hit tvitu OTKRIO da je osetio ČUDOTVORNE MOĆI Svetog Vasilija na svojoj koži!

Politika

DOKTORI SU MI REKLI DA NEMA ŠANSE DA SE TO DESI, A JA SAM DOTAKAO ĆIVOT I POGLEDAJTE SAD! Davidović u Hit tvitu OTKRIO da je osetio ČUDOTVORNE MOĆI Svetog Vasilija na svojoj koži!

Podeli vest

Gosti ovonedeljnog 'Hit Tvita' su Andrija Mandić iz Demokratskog fronta, Miodrag Daka Davidović, biznismen koji je pre deset dana ranjen u hotelu „Kraun plaza“ i Zoran Ostojić, novinar

Odmah na startu, biznismen je objasnio da sve što se dogodilo njemu u pokušaju atentata nije slučajno, jer sa te razdaljine snajperista teško može da promaši.

- Gospod i Sveti Vasilije su me spasili. Ja sad kad razmislim o tome, imajući u vidu šta se sve poklopilo te večeri, siguran sam da je ovo bila božija volja - rekao je Davidović.

Foto: printscreen/pink.rs

Potom je jedan od lidera Demokratskog fronta komentarisao dešavanja u vezi sa otimanjem srpskih svetinja. 

- Od juče ništa više nije isto u Crnoj Gori jer je juče bio istorijski skup, videti te ljude sa kakvim entuzijazmom su došli da pruže otpor i dignu glas, to je bilo neprocenjivo. Manje zemlje, a da ima više ubistava po glavi stanovnika to u svetu ne postoji - rekao je Mandić.

Foto: printscreen/pink.rs

On se osvrnuo na nedavnu inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije i Severne Makedonije, pa naglasio zašto to smeta crnogorskom predsedniku.

- Mini Šengen je interes svakog građanina Crne Gore. Đukanović ne želi da otvori granice u Crnoj Gori upravo zbog srpskog naroda i srpske zajednice, drugo, želi da podrži svoje partnere iz Prištine, jer je nezavisnost Crne Gore prethodila proglašenju nezavisnosti Kosova i Đukanović je jako blizak sa čelnicima tzv. Kosova. On razmišlja: Zašto bih ja dozvolio da Srbija bude glavna sila i vodeća u regionu, kad ja mogu da to sprečim? Mini Šengen je dobar ne samo za Srbe, već i za Bošnjake i za Albance, ali Đukanović i njegovi iz Prištine to ne daju - objasnio je jedan od lidera DF.

Nakon toga, nastala je polemika između biznismena Davidovića i Zorana Ostojića.

- Veliki srpski vitez i član predsedništva Republike Srpske Milorad Dodik je čovek koji se bori za nas, za sve Srbe. Nekada je bastion srpstva bilo Cetinje, danas je to Banjaluka - rekao je Davidović.

Dok je on to govorio, u reč mu je upao Ostojić kome je zasmetalo kako biznismen hvali Dodika.

- Ne upadaj mi u reč, to su ta srpska posla, mi sami sebe uništavamo - objasnio je Davidović.

Davidović je rekao da je dobio dozvolu sveštenstva da otkrije jednu važnu stvar. 

- Bila je gužva u državi da li će policija sprečiti donošenje moštiju Svetog Vasilija. Sveti Vasilije se javio i rekao: Ne brinite, samo pripremite ćivot. Samo Gospod zna kako su mošti stigle do Nikšića. Još nešto. Doktori su mi rekli da ne znaju da li će mi se vratiti osećaj u prstu posle pokušaja atentata. Ja sam rekao: Dobro, ako može, može. Otišao sam u Crnu Goru, primakao se i dotaknuo ćivot i osećaj mi se vratio. Ovakvih slučajeva ima na hiljade, to su čuda Svetog Vasilija. Ja sam spreman da se ponizim do crne zemlje samo da spasimo crkvu jer bez crkve nema ni nas - rekao je biznismen.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 4 godine

Ne mogu da verujem šta čitam u 21. veku: "... Sveti Vasilije se javio i rekao: Ne brinite, samo pripremite ćivot. Samo Gospod zna kako su mošti stigle do Nikšića. Još nešto. Doktori su mi rekli da ne znaju da li će mi se vratiti osećaj u prstu posle pokušaja atentata. Ja sam rekao: Dobro, ako može, može. Otišao sam u Crnu Goru, primakao se i dotaknuo ćivot i osećaj mi se vratio. Ovakvih slučajeva ima na hiljade, to su čuda Svetog Vasilija." Sveti Vasilije je Stojan Jovanović, rođen 28 decembra 1610. godine u selu Mrkonjići a umro 29. aprila 1671. godine. Čak i prema Bibliji "čuda" može da čini samo Bog.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Требало би свете мошти пренети - преко СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА...!! Преко свих наших светих гробова и јама... Стратишта и губилишта...! Да се сав српски народ уздигне ... - до Бога...!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija