• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.12.2019

12:49

VUČIĆ IH U TIRANI UBIO K'O GRANOM! Đilasovci već tri dana kukaju zbog toga i samo o tome pričaju! (VIDEO)

Politika

VUČIĆ IH U TIRANI UBIO K'O GRANOM! Đilasovci već tri dana kukaju zbog toga i samo o tome pričaju! (VIDEO)

Podeli vest

Dragan Đilas i njegove malobrojne pristalice već puna tri dana kukaju na društvenim mrežama i u njima bliskim medijima, zbog odgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića novinaru N1 koji ga je usred Tirane provocirao pitanjem o isfabrikovanoj aferi "Krušik"


Đilasovci očigledno ne umeju sportski da podnesu poraz, pa zbog toga što ih je Vučić u Tirani, što bi naš narod rekao, "ubio k'o granom", već tri dana kukaju i samo o tome pričaju.

Čak je i niskotiražni opozicioni tabloid "Danas" u današnjem izdanju kao glavnu najavu na naslovnoj strani stavio kukumavku na Vučićev odgovor novinaru N1.

Podsetimo, posle zajedničke konferencije za medije koju su u subotu povodom sastanka u Tirani održali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Albanije i Severne Makedonije Edi Rama i Zoran Zaev, kao i predsednik Crne Gore Milo Đukanović, srpski predsednik se obratio građanima Srbije i odgovarao na pitanja novinara.

Odmah na startu pitanje je postavio novinar televizije N1, o ocu ministra Nebojše Stefanovića i njegovoj "umešanosti" u navodnu aferu "Krušik", a onda je od predsednika Vučića dobio zaslužen odgovor:

- Vi ste zbog ovoga dolazili u Albaniju? Od svega što smo radili, vas samo ovo zanima? Kakvo je krivično delo ako je otac Nebojše Stefanovića bio u državnoj delegaciji? Ako postoji neko krivično delo, podnesite molim vas krivičnu prijavu. Niste se zapitali odakle Draganu Đilasu pravo da on lično kupuje sekunde od reklama na RTS i zaradi ogromne pare. Ja vas pitam jel postoji neko krivično delo, vi ne znate da mi odgovorite - rekao je predsednik Srbije.

On je naglasio novinarima sa N1 da ne mogu oni da drže moralna predavanja.

- Vi imate problem sa mojim odgovorom zato što pobeđuje vaše laži i pogađa pravo u sredu. Vi možete da me pobedite, idejama, ali ne u ovom slučaju, nađite neki drugi slučaj. Ja se mnogo radujem kad N1 pokazuje interes za moj rad, znate zašto? Posle poslednjih afera vaše televizije i Đilasa i njegovih satrapa, Srpska napredna stranka je na istorijskom maksimumu jer su ljudi shvatili da vi lažima želite da rušite vlast - podvukao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MDS2007

pre 4 godine

Свака част Предсједниче. Зна се како се са гњидама трба поступати.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija