• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.12.2019

18:49

VI STE, GOSPODO, RASPRODALI SRBIJU! Palma: Opozicija u Srbiji je jedina opozicija na svetu koja NAPADA SVOJU DRŽAVU!

Politika

VI STE, GOSPODO, RASPRODALI SRBIJU! Palma: Opozicija u Srbiji je jedina opozicija na svetu koja NAPADA SVOJU DRŽAVU!

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je da su napadi na Ivicu Dačića od strane opozicije napadi na Srbiju

- Napad na Ivicu Dačića, najboljeg ministra spoljnih poslova Srbije u istoriji, je napad na Srbiju. Tako nešto što je danas izgovorila narodna poslanica u Skupštini Srbije, kojoj neću ni ime da pomenem, jer ni to ne zaslužuje, nisu izgovorili ni Ramuš Haradjnaj,ni Bevdžet Pacoli ni Hašim Tači, a ni Aljbin Kurti. Da ima grama istine u njenim rečima albanski političari sa Kosova bi prvi na takav način pokušali da odbrane svoje stavove. Ali oni znaju da razlog povlačenja priznanja takozvane nazvisnosti Kosova nije novac, nego međunarodno pravo i pravda. Svaka država na svetu ima opoziiju, ali nijedna opozicija na svetu ne napada svoju državu - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

AKO SU PRIZNANJA TAKO JEFTINA DAJ BOŽE DA KUPIMO SVA! Vulin razmontirao opoziciju: Sve što Srbima ide u korist, odmah se predstavlja kao KRIMINAL I KORUPCIJA!

- Izjava te narodne poslanice je dno dna, najniži nivo u istoriji i domaće i svetske politike. Sada je jasno zbog čega deo opozicije u Srbiji hoće da bojkotuje izbore u Srbiji, a izašao je na izbore na Kosovu i Metohiji. Ali gde god ima Srba oni ne mogu da predju cenzus. Čak im ni Haradinajeva teroristička mašinerija na Kosovu nije pomogla. Ta izjava je čist politički terorizam prema svojoj državi i svom narodu, ako oni uopšte Srbiju smatraju svoju državom i građane Srbije svojim građanima. Bilo je raznih opzicija u Srbiji, ali ovako nisko do sada niko nije pao. Vi ste gospodo iz opzicije rasprodali Srbiju. Vi ste politički profiteri i u miru i u ratu. Sta hocete bre ? Nema više, ENDE - poručio je Markovć i zaključio:

(FOTO) MARINIKA I ĐILAS GLAVNE ZVEZDE ŠIPTARSKIH MEDIJA! Mrze Srbiju i rade u korist NAŠIH NEPRIJATELJA!

- Ivica Dačić zaslužuje najviša odlikovanja drćžave Srbije i njenih građana - zaključio je Dragan Marković Palma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija