• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

24.12.2019

19:48

OVO JE ČIST IZLIV STRANAČKE OSTRAŠĆENOSTI! Đurić: Ceo srpski narod na KiM osramoćen ponašanjem Tepićeve

Politika

OVO JE ČIST IZLIV STRANAČKE OSTRAŠĆENOSTI! Đurić: Ceo srpski narod na KiM osramoćen ponašanjem Tepićeve

Podeli vest

Direktor kancelarije za KiM Marko Ðurić izjavio je danas da je ceo srpski narod na Kosovu i Metohiji ožalošćen i osramoćen ponašanjem narodnog poslanika Marinike Tepić i njenog partijskog starešine Dragana Đilasa

- Alijansa za novo Kosovo kontroverznog biznismena Bedžeta Pacolija i stranka kontorverznog biznismena Dragana Đilasa danas javno i otvoreno govore jednim glasom, glasom podrške razbijanju Srbije, snažnim glasom protiv kampanje povlačenja priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, koje je jedan od naznačajnijih uspeha Srbije u zaštiti naše pregovaračke pozicije prethodnih godina - saopštio je Ðurić.

Kao direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju, navodi on, trebalo bi verovatno, u normalnim okolnostima, da mi bude drago da vidim da tesno sarađuju albanske stranke iz naše južne pokrajine i stranke organizovane samo za područje centralne Srbije.

AKO SU PRIZNANJA TAKO JEFTINA DAJ BOŽE DA KUPIMO SVA! Vulin razmontirao opoziciju: Sve što Srbima ide u korist, odmah se predstavlja kao KRIMINAL I KORUPCIJA!

- Nažalost, nakon današnjeg izliva stranačke ostrašćenosti Marinike Tepić, mogu da kažem da mi nije drago i da me je kao građanina sramota - istakao je Ðurić.

- Na stranu sve stranačke i političke razmirice, jednostavno ljudski ne mogu da razumem kako je moguće da neko ćuti na takse za mleko za srpsku decu, hapšenja i progone Srba, osudu Ivana Todosijevića na dve godine robije zbog iznetog stava o Račku, agresiji na našu zemlju i zločinima UČK, a onda se obrušava na borbu sopstvene zemlje protiv jednostrano proglašene nezavisnosti naše južne pokrajine, samo zato što je politički arhitekta uspeha Srbije na tom planu Aleksandar Vučić - naveo Ðurić.

(FOTO) MARINIKA I ĐILAS GLAVNE ZVEZDE ŠIPTARSKIH MEDIJA! Mrze Srbiju i rade u korist NAŠIH NEPRIJATELJA!

Ističe da je čudna koincidencija da je nezavisnost Kosova, doduše baš i proglašena u vreme vlasti čiji je tajkun Dragan Đilas bio jedan od nazovimo to poslovnih stubova, istovremeno lično beležeći svetske rekorde u profitu prodajući reklamne sekunde na RTS-u sa pozicije gradonačelnika Beograda.

- Moguće je i da Đilas merka ili je već zaključio sličan aranžman sa Radio-televizijom Kosova, pa se podrškom Pacolijevoj kampanji za priznanja kroz usta Marinike Tepić preporučuje za dalju poslovno-tehničku saradnju - zaključio je direktor Kancelarije za KiM.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Šta će Marinka Čobanu,jadnica,omatorila pa bar se nada da je neko psuje,jer od ''prakse'' više nema ništa,jer dolaze mladje...što bi Tito rekao ''Napupele omladinke''.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija