• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.12.2019

15:27

VUČIĆ SVOJIMA U SNS: Ne birajte lake mete, SPS i Boška, a da se dodvoravate velikim tajkunima - ĐILASU, ŠOLAKU I MIŠKOVIĆU! (VIDEO)

Politika

VUČIĆ SVOJIMA U SNS: Ne birajte lake mete, SPS i Boška, a da se dodvoravate velikim tajkunima - ĐILASU, ŠOLAKU I MIŠKOVIĆU! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će tek posle Glavnog odbora SNS 29. decembra moći da odgovori na to sa kime će ta stranka ići na redovne izbore na proleće, odnosno na pitanje - "moguće koalicije ili ne"

 

- Mislim i dalje isto: svi drugi da sutra imaju za jednog poslanika više - za 15 minuita bi se dogovorili da nas smene. I to sam govorio i pre dve, i četiri i šest godina - rekao je Vučić.

Kaže da je ljude u SNS zamolio na Predsedništvu stranke da se uzdrze od kritika koalicionih partnera, te da od njih, iskreno, nije ni ocekivao da štite i brane pozicije SNS.

- Ako nismo dovoljno sposobni da se odbranimo od onih najgorih u našoj zemlji, onda ne treba ni da postojimo - naglasio je Vučić.

Imamo vrlo krektnu saradnju sa SPS i rekao sam mojima u stranci - "nemojte da napadate lake teme i lake mete, kao što su Boško Obradovića i SPS", kaže Vučić.

- Već tajkune i protivnike, one koji imaju medijsku moć. E, to nećete, zato sto hoćete da samo Vučić bude izložen progonu i da bude na naslovnim stranama. Naučite da trpite, nemojte da birate lake teme, a da se dodvoravate velikim tajkinuma, Ðilasu, Šolaku, Miškoviću i ostalima. Ako hoćete da se borite, onda se borite kako treba, a ne da se u stvari ne borite i da mi mažete oči time što ćete da date neku izjavu o Obradoviću i Dačiću", poručio je lider SNS.

 

 

Dodao je da će se na GO stranke razgovarati o tome kako bi se uvelo malo reda u SNS.

- Kada to kažem mislim- neka razmisle možda ti ljudi koji su mnogo hrabri da kritikuju te koje je lako kritikovati. Možda su popularniji i imaju veću podršku u SNS nego ja. Ne bih to isključio - dodao je Vučić.

Ističe da je trenutno fokusiran na pripemu programa "Srbija 2025" i da će sutra ujutru oko toga imati konačni sastanak sa predstavnicima Svetske banke.

Vučić je rekao da je i noćas imao sastanke sa saradnicima oko tog programa sve do ranih jutarnjih sati.

Predsednik kaže da je cilj da nove strukturne reforme ne da pogode narod, već ministre i direktore javnih preduzeća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki Srbin

pre 4 godine

Ухапсите лопове, то што ви председниче причате о њима лоше, или што ћемо сви ми из СНС да их јавно критикујемо, то тајкуне баш брига, они и даље пљачкају и пљачкаће. док их не ухапсите, казните и натерате да врате опљачкане паре. А ако их и даље пуштате да роваре и подмићују људе и јачају своје медије, они ће нас на изборима победити и неће бити милостиви према нама као сада ми према њима, него ће опет завести диктатуру и хапсити нас све редом ако дигнемо глас.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija