• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.12.2019

20:04

OČIGLEDNO JE RTS ŠEST DANA RANIJE POČEO SA NOVOGODIŠNJIM HUMORISTIČKO-ZABAVNIM PROGRAMOM! Jovanov razobličio Jeremića: Pozvali su ga u udarni termin da UVESELJAVA NAROD!

Politika

OČIGLEDNO JE RTS ŠEST DANA RANIJE POČEO SA NOVOGODIŠNJIM HUMORISTIČKO-ZABAVNIM PROGRAMOM! Jovanov razobličio Jeremića: Pozvali su ga u udarni termin da UVESELJAVA NAROD!

Podeli vest

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, istakao je večeras da je RTS doveo lidera Narodne stranke Vuka Jeremića u udarnom terminu kako bi svojim nastupom uveseljavao narod

- Očigledno je RTS čak šest dana ranije počeo sa novogodišnjim humorističko – zabavnim programom, pa je u udarni termin doveo Vuka Jeremića da svojim nastupom uveseljava narod -  navodi Jovanov u saopštenju.

Iako je ovog puta u zgradu ušao bez motorne testere i fantomke, Jeremić je bio jednako živopisan, iako nije nosio „vijetnamku“! On je tresao kavez, uređivao emisiju, postavljao urednike, pravio programsku šemu, nalagao ko mora da gostuje na RTS-u... 

Otkrio je i strašnu zaveru da je balkanski „mini - Šengen“ zapravo priprema za dolazak stotina hiljada migranata, jer oni sada sede u Turskoj i čekaju da Vučić sprovede tu inicijativu, pa da krenu. Bez „mini – Šengena“ izgleda da nemaju nameru da dolaze ni u jednu zemlju iz tog sporazuma pojedinačno.

Da je emisija još malo potrajala, verovatno bismo čuli i da je Zemlja ravna, a ne okrugla, da reptilijanci vladaju svetom, kao i da su Brus Li i Elvis prisli živi, ali se kriju od javnosti.

Narod jedino nije uspeo da čuje zašto je Jeremiću katarska ambasada iz Berlina prebacivala pare, kako se oseća njegov veliki prijatelj i finansijer Patrik Ho u američkom zatvoru, kako je mišljenje Međunarodnog suda pravde povoljno za Srbiju, kad se Albanci stalno na njega pozivaju i zašto kosovskometohijski Albanci po svaku cenu Vučića žele da izbace iz pregovora o КiM, a Jeremića stavljaju na naslovne strane svojih medija uz izjave zahvalnosti i ko se kome više divi Jeremić Aljbinu Кurtiju, ili Aljbin Кurti Jeremiću?

Dakle, Vuk Jeremić svojim glumatanjem, uzdisanjem i stenjanjem jeste beskrajno zabavljao narod, ali ponovo nije dao nijedan odgovor koji je dužan da da građanima Srbije, kao što nije imao kaže ni jednu jedinu rečenicu o politici koju je smislio sa Đilasom i Boškom Obradovićem. 

Zato i beži u bojkot izbora, jer narod u Srbiji klovnove gleda u cirkusu, ili u novogodišnjem programu, a na vlasti želi ozbiljne i odgovorne ljude koji imaju ideju kako i kuda treba voditi Srbiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Ha,ha,ha...a u jednom trenutku voditelj spomenu Katar, a Jeremiću se izobliči faca...čudi me da ga nije pitao za pare iz katarske ambasade...

olja

pre 4 godine

Ovaj umišljeni lik samo sebe smatra opozicijom. Članstvo mu staje u jedan omanji minibus. Partija potpuno nebitna jer nema program, barem ga nikad nije izneo u javnost. Nebitan lik !!!

Pera lozac

pre 4 godine

Promeni dilera dečko, vidiš valjda i sam da nešto nije u redu sa tobom.

Pantelija

pre 4 godine

Slušao sam gospodina Jeremića sinoć. Oni i dalje nemaju politički program. Jedino čime se dotični gospodin bavio, to je predsednik Vučić i insinuacije na račun njegovih saradnika, a sve to u nepovezanoj priči. Drugi deo insinuacija iznešen je na račun RTS-a. u kom je dotični rekorder u broju pojavljivanja. Izborni Zakon koji su oni doneli tada je valjao, a danas ne valja. Pa gospodin je u sukobu i sam sa sobom. Izmišlja neke tenzije, neke podele, a ima ih pedeset u stošezdeset i četiri reda. Oni ne bojkotuju izbore zbog izbornog zakona, već isključivo zbog toga što neće preći cenzus. Ali ako i treba da budu zastupljeni u emisijama na javnom servisu, kako bi svi građani koji do sada nisu shvatili ko su gospoda opozicionari, to čuju lično od njih. Neka spreme politički program, neka daju ideje pa da vidimo. Ali kako njima bilo ko može da veruje kada svi dobro pamtimo vremena pre 2012. godine. Sve u svemu smešni su.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija