• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.12.2019

09:05

DARKO GLIŠIĆ OPLEO PO LIDERU PSG: Sergej je kukavica! Pljuje, vređa, a onda ne sme da se pojavi na sudu! (VIDEO)

Politika

DARKO GLIŠIĆ OPLEO PO LIDERU PSG: Sergej je kukavica! Pljuje, vređa, a onda ne sme da se pojavi na sudu! (VIDEO)

Podeli vest

Ta junačina se nije pojavila na sudu. On obično dođe kad je siguran da se ja neću pojaviti, pa to zloupotrebljava i tada je veliki junak, naveo je Glišić nakon pripremnog ročišta u tužbi protiv Trifunovića

Pripremno ročište u procesu u kom je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić tužio predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića zbog uvrede održano je juče u Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

Trifunović se nije pojavio jer, prema rečima njegovog advokata, nije dobio poziv za ovo ročište, a sledeće je zakazano za 27. januar i tada će biti saslušane obe strane. Glišić je podsetio na ranije Trifunovićeve tvrdnje da „neće propustiti nijedno suđenje“ i rekao da glumac nije održao reč. - Ta junačina se ni danas nije pojavila.

- On obično dođe na ročišta kad je apsolutno siguran da se ja neću pojaviti, pa to onda zloupotrebljava i tada je veliki junak. Suđenje je pomereno, ali izražavam bojazan da će uspeti da se probudi, jer je sudija zakazao za deset ujutru. Trifunović je dokazao da je jedna bestijalna kukavica, a ja sam i danas bio spreman, vrlo sam voljno došao na sud, da dokazujem svoje navode i da se branim - rekao je Glišić.

On se prisetio prethodnog suđenja na Ubu, koje je proteklo vrlo burno.

- Da upozorim sve koji se tuže s tim prostakom da treba da se naoružaju strpljenjem, da budu spremni na to da će u sudnici biti vređanja, da će biti pozivani na tuču, da će biti pljuvani, gađani. On tim stvarima pribegava - rekao je Glišić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija