• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.12.2019

09:45

SAD VAS PITAM KAO "VUČIĆEV BRAT"! Rama odgovorio na uvrede lažnih patriota u Albaniji koji bi "samo klali i ubijali"!

Politika

SAD VAS PITAM KAO "VUČIĆEV BRAT"! Rama odgovorio na uvrede lažnih patriota u Albaniji koji bi "samo klali i ubijali"!

Podeli vest

Premijer Albanije Edi Rama odgovorio je onima koji su mu ovih dana uputili uvredljive reči, ističući da nije ni heroj ni izdajnik


- Pratio sam vas sa sažaljenjem u insistiranju da me razapnete kao "izdajnika", "prodatog", "smeće", "psa", pa čak i "đavola" i šta god vam je palo na pamet. Hvala vam - poručio je sinoć Rama na Fejsbuk nalogu poželevši kritičarima srećan Božić i Novu godinu.

- Sada vas pitam, kao "Vučićev brat", vas "patriote", koji u ovim prilikama domovinu zamišljate kao nož na vrhu jezika, samo da biste klali i ubijali: Šta vi mislite, da li "mom srpskom bratu" odgovara da Kosovo bude za stolom ili ne? - napisao je Edi Rama.

On je istovremeno i odgovorio da Vučiću ne odgovara da ta tema uopšte dođe na dnevni red i poručio da ako Kosovo ne bude za stolom, onda ne može da se čuje njihov glas i nikako ne mogu ništa ni da dobiju.

- Vaše psovke i uvrede, ma kako glasne, ne mogu me učiniti izdajnikom, kao što me pohvale u drugim slučajevima ne čine herojem... - napisao je Rama na Fejsbuku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Ovo ne miriše na dobro,jer vuk dlaku menja ,a čud nikada.

pinta007

pre 4 godine

Pogrešno ti 'miriše'....možda otpozadi tvoje ličnosti....Videćeš da je Rami zadnji voz' da bude 'država prava' jer nema druge...neće ga niko ni Grci, Italijani Turci Ameri....(uzeli ameri C.Goru) štaće im vise...pa zato strpljenja....Videćeš SS....( neznam šta ti znači SS....moždaaaa)

goran

pre 4 godine

Ne mogu da verujem da je Rama to i tako rekao. Ujedno sam ponosan na AV kao najjačeg lidera zapadnog balkana i njegovom jakom voljom da ujedini ceo zapadni balkan ne kao "Jugoslavije" nego zajednicu Balkanskih naroda POLAKO OBISTINIĆE SE

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija