• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

26.12.2019

10:41

MARINIKA TEPIĆ POKAZALA PRAVO LICE! MATIĆ: Njene izjave bez dokaza su čin VRHUNSKE NEODGOVORNOSTI!

Politika

MARINIKA TEPIĆ POKAZALA PRAVO LICE! MATIĆ: Njene izjave bez dokaza su čin VRHUNSKE NEODGOVORNOSTI!

Podeli vest

Marko Matić, novinar Medijske mreže "Antidot", povodom optužbi Marinike Tepić i toga što, kako mediji pišu, Albanci koriste njene izjave protiv Srbije, kaže da svi imaju pravo da kritikuju državnu politiku, ali da je optuživanje svoje države i zvaničnika da se bave nelegalnim radnjama u ostvarivanju političkih ciljeva zemlje i najvažnijih nacionalnih interesa, a da se ne iznese ni nešto nalik na dokaz čin vrhunske neodgovornosti

Matić smatra i da u izjavi Marinike Tepić ima elemenata krivičnog dela i da iako je ona narodni poslanik i predstavnica jedne političke partije ne sme da bude dozvoljeno da na taj način nekog optužuje.

- Lažno prijavljivanje je takođe krivično delo, a ovde ima posebnu političku težinu, kada govorimo o interesu svih interesa kada je ova zemlja u pitanju. Dakle, bez ozbiljnih dokaza iznositi takve optužbe zaista je toliko neodgovorno da nemam reč kojom bih to mogao da opišem – kazao je Matić za Novo jutro i dodao:

- Neću da ulazim koliko je to nepatriotski, to je njena lična stvar i to građani Srbije vide, reći će na izborima šta o tome misle. Dobro je da se pokaže pravo lice. Na taj način optuživati je nešto što nije u skorije vreme viđeno, a nadam se da neće ni biti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Krivično delo,ili ne...pa,to pitanje gradjani treba da postave kovert-tužiocima,to ovi iz SzS-a znaju,jer su ih oni i postavili na ta mesta 2009. pa zato sad bez straha mogu da lažu šta god hoće.Nego kovert-tužiocima treba ukinuti platu,jer i od koverte lepo žive.

Vuki

pre 4 godine

Uskoro će Marinika , Djilas i Vuk dobiti svoje ulice u Prištini ...

Ljubiša

pre 4 godine

Čujem nudi se nagrada 200 evra onome ko pogodi Marinkino pravo prezime,i da li ima više bivših prezimena,ili partija.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija