• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.12.2019

11:02

MALI ŠENGEN, VELIKE PRILIKE! Pogledajte novu epizodu emisije STABILOKRATIJA! (VIDEO)

Politika

MALI ŠENGEN, VELIKE PRILIKE! Pogledajte novu epizodu emisije STABILOKRATIJA! (VIDEO)

Podeli vest

Šta je Mali Šengen? Ko mu još može pristupiti? Zašto je on bitan Srbiji, pogledajte u najnovijoj epizodi emisije Stabilokratija

Zašto je Mali Šengen važan iz ugla geopolitike? Na ova i druga pitanja odgovaraju autori emisije Nemanja Starović i Predrag Rajić:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
junik

pre 4 godine

Ovo je nazdnp a ne mapredno.shvatanje drzave i drzavnosti. Vrsi se rasplinjavanje postovanja drzavr jer je urusena drzavnost i zastits pripadnos drzavljanstvu. Uvodi se u opasnost bezbednost i ponovo u jedinstvo sa siromasnijim zemljama sto smanjuje u proseku i vrednost nase zemlje. Treba da se organizuje glasanje naroda hoce li u tu zajednicu ili su primorani da im radna mesta ugrozavaju tudji gradjani i sindikalno nemogu da traza vece plate jer ce poslodavci nalaziti albance i makedonce koji ce raditi i za njize dnevnice te nemoraju nasima da povecavaju primanja. Nije nas covek zasticen kao u nemackoj med. Sestra nasih korena prima platu 2000 evra dok nemica u istom posju dobija 1000 evra vecu platu, zasticena u potpunosti jer ona nema rezernu drzavu i cuvaju onteres svog drzavljana. U potpunosti je vecina srba protiv ovoga pa se samo reklamiraju politicari i po nalogu ponavljaju. Dosta nam je jugoslavije jer samo budalu vezano kuce ujede dvaput na isto mesto.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija